כללי החלפת אייקון

• הוסף לסימניות
כאשר אני רוצה לשנות סמל של תיקיה ע"י מאפיינים/שינוי סמל.
באיזה פורמט צריך להיות האייקון שבו אני רוצה לבחור???

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בסיומת של אייקון - ico

פעם היה לי כזה קובץ שצריכים לזרוק לתוך תיקיה בשם פייל פורמט {בערך} בתוך קבצי המערכת של פוטושופ ואז כששומרים בשם הוא מביא לך את זה באחד מהאפשרויות אבל לצערי מגירסא חמש והלאה זה לא עובד אני מאמין שחיפוש בגוגל יניב את התוצאה
אני אישית לא היה לי צורך בזה אז עוד לא חיפשתי עד היום

יש גם כל מיני תוכנות המרה שממירים jpg ל ico בפורמט פקטורי יש את זה נראה לי

כמה שאני זוכר אם עושים את זה בגודל 32*32 אח"כ אפשר לשנות לו את הסיומת וזה יעבוד גם

מקווה שאני מספיק ברור

• הוסף לסימניות
תודה רבה, ברור מאוד.
ניסיתי ולא שינה לי את הסיומת.
יש למשהו תוכנה להמרה ל ico? חסום לי. וזה די דחוף.

• הוסף לסימניות
מיס, שלחתי תודה, ולא נלחץ,
אז תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
יש בזה כללים מסוימים? צריך לשמור את האיקון במקום מסוים על מנת שזה לא ישתנה בחזרה? כי זה מה שקרה לי.

• הוסף לסימניות
חידוד השאלה: מה עושים כדי שמשהו אחר שפותח את הדיסק יראה את האייקון הזה?
כשאני שומרת אותו בתוך התקייה רואים את זה ,כשאני מוחקת אותו מהתקיה, התקיה חוזרת להיראות כתקיה רגילה. הענין הוא לא רוצה שהפותח יראה את הקובץ של האייקון בתוך התקייה, יש פתרון איך להסתירו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה