- הוסף לסימניות
קניתי סרפן לילדה
דגם 256
מידה 6
אני צריכה מידה 8
מישהי רוצה להחליף איתי?
סרפן קומות צבע חרדל.
תודה.
דגם 256
מידה 6
אני צריכה מידה 8
מישהי רוצה להחליף איתי?
סרפן קומות צבע חרדל.
תודה.
אם זה החלוק שאצלי, יש לי למכור במידה 4אני רוצה להחליף חלוק שבת שחור עם ניטים בשרוולים
יש לי מידה 6
מעוניינת במידה 4
כמו כן, רוצה להחליף 2 זוגות מכנסיים שבתיים שחור סקיני ממידה 9 למידה 7
אני רוצהאם זה החלוק שאצלי, יש לי למכור במידה 4
ההזמנה רק מחרבמודיעין עילית, חלוק סרפן קומות, דגם 237, מעוניינת למכור מידה 20, ולקנות מידה 14, או להחליף. טל' 0527677426
מעונינת לקנות ממשהי חולצות לילדים לשבת צבע לבן.
אני בירושלים מידות:
5
7 או 8
9
או מי שיודע איך ואיפה משיגים את החולצות של מלבושי כבוד חוץ מהמכירה?
תתקשרי בבקשה מחר אחהצ מ-5אני רוצה
אני מירושלים
איפה את?
בסדר גמורתתקשרי בבקשה מחר אחהצ מ-5
0548490488
מוכרת חלוקים גומי במותן מידות 18 ו-20
בכמה?מוכרת את השמלה הזו. נמכר עקב טעות במידה.
שמלה של גלורי מידה 16 גזרה צרה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים