החלפת בננה סטראו קטן באוזניות

• הוסף לסימניות
יש לי אוזניות מצוינות של AKG שצד אחד הפסיק לעבוד והבנתי שזו בעיה במגעים באזור הבננה שהתעקמה.
בחכמתי כי רבה היא חתכתי את הקצה של החוט לקראת הסוף, פתחתי את החוטים והצמדתי צבע לצבע לקצה כבל סטראו קטן שמצאתי. וכמובן בודדתי בדבק חשמל.
אבל - זה לא עובד!!!
האם צריך דווקא קצה כבל של אוזניות ולא סטראו רגיל?
אולי הטעות שלי היא בהצמדת הצבעים? (אדום-אדום, לבן-ירוק, חום-כסוף.)
או אולי הרסתי בכלל את האוזניות החמודות שלי?
תודה לכל החכמים.

• הוסף לסימניות
כל כך הרבה טכנאי סאונד ואולפניסטים ואף אחד לא יודע במה מדובר????
או שאני צריכה לשאול בפורום חשמל?<

• הוסף לסימניות
מי אמר שהבעיה שם?
אם רק צד אחד הפסיק לעבוד כנראה שזה במגעים לאותו הצד, ולא בחיבור של הבננה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;1548338:
מי אמר שהבעיה שם?
אם רק צד אחד הפסיק לעבוד כנראה שזה במגעים לאותו הצד, ולא בחיבור של הבננה

כי לפעמים הצד השני הסכים לעבוד אחרי טלטול ימינה ושמאלה של הבננה בתוך השקע...
וזה אומר ששם הבעיה במגע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה