כללי החלפת גופן - לגופן נטען - אילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
המון פעמים אני מקבלת מלקוח שינוי גודל של גרפיקה שגרפיקאית אחרת עיצב לו, הבעיה שאין לי את הגופנים. אני רק צריכה לשנות את הגדול,,,,,,, וכשאני פותחת את זה באילוסטרייטור הכל משתבש כמובן!! איך אני יכולה להחליף את הגופן לאייקונים לפני הפתיחה???? יש חיה כזו?
ניסיתי כבר המון דרכים ואף פעם אני לא מצליחה!
תודה לעוזרים!!

• הוסף לסימניות
כן יש דרך כזו,
להביא את הפידיאפ / קובץ האילוס' ב"place" בלי לעשות פתיחה באילוס',
ואח"כ להטמיע את הקובץ, ע"י פקודת object> flaten transperency ,
ולהגדיר שם שכל הטקסטים יהיו בקונברט,
מצ"ב צילום מסך להגדרות הנכונות (כדאי לשמור הגדרות אלו בשם חדש לשימוש באופן קבוע)
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• דוגמא להגדרות.png
    KB 35.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1269385:
כן יש דרך כזו,
להביא את הפידיאפ / קובץ האילוס' ב"place" בלי לעשות פתיחה באילוס',
ואח"כ להטמיע את הקובץ, ע"י פקודת object> flaten transperency ,
ולהגדיר שם שכל הטקסטים יהיו בקונברט,
מצ"ב צילום מסך להגדרות הנכונות (כדאי לשמור הגדרות אלו בשם חדש לשימוש באופן קבוע)
בהצלחה!

תודה רבה רבה.
עזר מאד גם לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה