כללי החלפת גרפ הכוללת אובייקט מעוגן

• הוסף לסימניות
בקובץ אינדיזיין המצורף - כשיש אובייקט מעוגן בתחילת הפסקה, המילה הראשונה נצמדת לשנייה.
ואם אני מוסיפה ב-drpp caps תו נוסף - הוא מדגיש את האות הראשונה של המילה השנייה.
אם אין דרך לסדר זאת ברצוני להחליף בגרפ את המיקום של העיגון - להעבירו לאחרי המילה הראשונה, אך לאחר ההחלפה נעלם האוביקט המעוגן. הוא לא מחליף אובייקט מעוגן.
יש דרך להחליף אובייקט מעוגן?

קבצים מצורפים

• החלפה.PNG
    KB 4.9 · צפיות: 24
  • שאלה (1).rar
    KB 38.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
לא יצא לי לעבוד עם אובייקטים מעוגנים (כי אני לא אוהב דברים המכבידים על התוכנה).
יש לאריאל וו סקריפט שמוציא החוצה טקסטים מאובייקט מעוגן.
אולי יש לו משהו שגם מעביר את המיקומים שלהם.
http://www.id-extras.com/anchored-text-uncaged

• הוסף לסימניות
תודה. אבדוק.
ואם מישהו יוכל לעזור לי בהחלפה - אודה לו.

אגב, יש דרך לעבוד עם כותרות צד בלא אובייקט מעוגן?

• הוסף לסימניות
לא אלופה בגרפים
רק יודעת שאוביקט מעוגן תמיד מחליפים בזכרון, כלומר בוחרים אותו (עם התוים הרצויים ) עושים לו העתק, ובהחלפה רושמים c~ (בתוספת עוד דברים כמובן) - שזה אומר להחליף במה שהועתק ללוח

• הוסף לסימניות
אבל כאן האובייקט המעוגן משתנה. זה לא משהו קבוע (כמו עיטור למשל).
זה טקסט של הערות צד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיליון;1769956:
בקובץ אינדיזיין המצורף - כשיש אובייקט מעוגן בתחילת הפסקה, המילה הראשונה נצמדת לשנייה.
ואם אני מוסיפה ב-drpp caps תו נוסף - הוא מדגיש את האות הראשונה של המילה השנייה.
אם אין דרך לסדר זאת ברצוני להחליף בגרפ את המיקום של העיגון - להעבירו לאחרי המילה הראשונה, אך לאחר ההחלפה נעלם האוביקט המעוגן. הוא לא מחליף אובייקט מעוגן.
יש דרך להחליף אובייקט מעוגן?

יש לי סקריפט להזיז אוביקטים מעוגנים. חינם למי שמנוי לרשימת התפוצה שלי.
פנו למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה