החלפת זהב ישן בחדש

• פותח הנושא mirif
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
החלפת זהב ישן בחדש - איפה הכי משתלם לעשות את זה בי-ם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirif;981845:
החלפת זהב ישן בחדש - איפה הכי משתלם לעשות את זה בי-ם?

ואני שואלת, היכן משתלם למוכרו?

• הוסף לסימניות
הוצאתי דוקטורט בנושא בערב פסח, והתוצאה: הכי משתלם למכור ב"תכשיטי מלודי" ברח' מלכי ישראל, אמינים מאוד מאוד וגם נתנו לי מחיר הכי טוב - 105 ש"ח לגרם.
בכל אופן, אם את נתקלת בעוד חנויות שמציעות לך אותו מחיר או אפילו מחיר גבוה יותר (לא נראה לי שיש), אז בדקי טוב טוב את המשקל שלהם, כי בחלק מהחנויות ניסו לרמות אותי לגבי משקל הזהב.

• הוסף לסימניות
אני מכרתי לפני כשנה.
הלכתי מחנות לחנות ברחוב יפו במדרכה שמול השוק (קצת אחרי הדוידקה).
כמעט בכל חנות שאמרתי איזה מחיר הציע קודמו, היציעו לי מחיר גבוה יותר.
הם ממש השתוקקו שעשות את העסקה.
כמובן שנתתי בכל חנות לשקול את התכשיט ומי שניסה להוריד לי קצת מהמשקל הודעתי לו שהוא טועה ונא לבדוק שוב.
היה אחד במכירה פרוביזורית בשכונה שממש זייף את המשקל בגדול.
בסופו של דבר קבלתי את המחיר הטוב ביותר בחנות ברח' בר אילן, באזור של חנן (לא זוכרת את שמה), גם שם לאחר שהודעתי לו כמה כבר הציעו לי (הוא כאילו לא האמין לי אבל לא עמד בפתוי ונתן לי מחיר מצוין).

אגב, על החלפה רצו באחת החנויות לתת לי מחיר עוד הרבה יותר גבוה, אבל לא רציתי לקנות שם.

• הוסף לסימניות
קודם כל מזל"ט ענק!!!!!!
כפול שתיים!!!:):)

רק נחת עד מאה עשרים!!

תבררי על חנות בביתר ובקרית ספר רויאל קראון פירסמו פעם בין 270-300 שקל

• הוסף לסימניות
אני קניתי בערב החג בתכשיטי וייזר בגאולה, הם נתנו 115 ש"ח לכל גרם וקניתי תמורת

• הוסף לסימניות
בעיקרון, על החלפה בחדש נותנים יותר מעל קניה?

מיש, בכמה מכרת בסוף?

תמר, 270? בטוחה? נראה לי לא הגיוני... הכי הרבה ששמעתי זה 110...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar123;982529:
קודם כל מזל"ט ענק!!!!!!
כפול שתיים!!!:):)

רק נחת עד מאה עשרים!!

תבררי על חנות בביתר ובקרית ספר רויאל קראון פירסמו פעם בין 270-300 שקל

זה בטח לא היה היום, אלא כשהזהב היה בשיאו.
וכנראה גם לקניית תכשיטי גולדפילד, לא זהב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirif;982993:
בעיקרון, על החלפה בחדש נותנים יותר מעל קניה?

מיש, בכמה מכרת בסוף?

תמר, 270? בטוחה? נראה לי לא הגיוני... הכי הרבה ששמעתי זה 110...

לצערי, אני ממש לא זוכרת את הסכום, כמעט בטוחה שזה היה יותר מ110.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה