החלפת זיכוי ברשתות Fox תמורת זיכויים ברשתות אחרות

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לי כרטיסי קניה ב fox:

450 ש"ח - DreamCard - כרטיס "אשראי" ברשתות: פוקס, פוקס הום, בילבונג, אמריקאן איגל, ללין, מנגו aerie, Charles & keith, children place, \0
לא כולל מבצעים והנחות, בתוקף עד 06/22

100 ש"ח - שובר ברשתות: פוקס, פוקס הום, בילבונג, אמריקאן איגל, ללין, מנגו aerie, Charles & keith, children place
לא ניתן למימוש בחנויות עודפים, לא ינתן עודף משובר שלא נוצל במלואו
בתוקף עד: 30/06/2021 או עד גמר המלאי

100 ש"ח - שובר ברשתות: גולף, גולף קידס, גולף אנד קו, אינטימה, פולגת, כיתן, מקס מורטי, בלו בירד, צומת ספרים, ז'ק קובה, המשביר לצרכן, תיק התיקים, פוקס, פוקס הום, בילבונג, אמריקאן איגל, ללין, מנגו aerie, Charles & keith, children place, אמפוריום, פולו ראלף לורן, טימברלנד, סקאל ספורט, נאוטיקה
כולל כפל מבצעים והנחות, לא ניתן למימוש בחנויות עודפים / אאוטלט / דיוטי פרי
למימוש עד 5 שנים מיום הרכישה - בתוקף עד 04/05/2022 או עד גמר המלאי

מעונינת למכור, או להחליף בזיכויים ברשתות אחרות (כמו בזאר שטראוס / עזרה ואחוה / ברכל וכד') או בכרטיס כמו GiftCard של לאומי קארד

אשמח גם לשמוע על כל הצעה אחרת שיש לכם להחלפה

המון תודות!

• הוסף לסימניות
יש לי שובר 200 ש''ח בשילב רוצה תמורת 2 השוברים של ה100?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkiy;n5011128:
יש לי שובר 200 ש''ח בשילב רוצה תמורת 2 השוברים של ה100?

תודה, אבל שילב רחוק לי יותר

אולי מישהי שלישית תרצה את השובר בשילב תמורת משהו אחר?:D​​​​​​​

• הוסף לסימניות
לי יש זיכוי במודה
במידה וזה מעניין אותך אשמח להחליף איתך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תזרים;n5014370:
איפה זה מודה? מה מוכרים?

חנות לבגדי נשים.
יש להם 2 חניות בבני ברק (ליד קניון רפאלי והשנייה ברבי עקיבא ליד סולתם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י noya;n5015726:
חנות לבגדי נשים.
יש להם 2 חניות בבני ברק (ליד קניון רפאלי והשנייה ברבי עקיבא ליד סולתם)

תודה!
אם יצא לי להגיע אולי אפנה אלייך בעז"ה

• הוסף לסימניות
הי
אפשר לרכוש ?

כמה את רוצה על כל ?
אפשר לפנות אלי בפרטי .

• הוסף לסימניות
הי, קופצת על האשכול....

גם לי יש 300 ש"ח - DreamCard - כרטיס "אשראי" ברשתות: פוקס, פוקס הום, בילבונג, אמריקאן איגל, ללין, מנגו aerie, Charles & keith, children place, \0
לא כולל מבצעים והנחות, בתוקף עד 06/22

אשמח למכור\להחליף בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה