מידע שימושי החלפת חוט למטען של מחשב dell

• הוסף לסימניות
לאחר בדיקה התברר לי שהבעיה אצלי היא בחלק של החוט היוצא מהמטען (החלק שלאחר השנאי) - לכאו' רק החלפת חוט פשוטה, האם יש למישהו עצה/הדרכה איך פותחים ואיך מחליפים את החוט?

לחילופין - אולי מישהו יודע היכן ניתן להשיג בזול מטען עם הנתונים שלהלן:
Input/entrada:100-240v~1.6A 50-60hz
Output/alida:19.5v-3.34A

• הוסף לסימניות
לאחר בדיקה התברר לי שהבעיה אצלי היא בחלק של החוט היוצא מהמטען (החלק שלאחר השנאי) - לכאו' רק החלפת חוט פשוטה, האם יש למישהו עצה/הדרכה איך פותחים ואיך מחליפים את החוט?
הפתיחה זה החלק היותר קשה בסיפור לפעמים זה דבוק מידי חזק... אח"כ צריך 'רק' להלחים שלש חוטים ולסגור ולהדביק. (אולי נעלה לך סרטון אח"כ)
לחילופין - אולי מישהו יודע היכן ניתן להשיג בזול מטען עם הנתונים שלהלן:
זה קצת בעיה כי זה חייב להיות תואם לDELL הרבה מטענים אוניברסליים לא מתאימים.
אפשר לקנות בעלי אקספרס אם לא מאוד דחוף..

• הוסף לסימניות
הפתיחה זה החלק היותר קשה בסיפור לפעמים זה דבוק מידי חזק... אח"כ צריך 'רק' להלחים שלש חוטים ולסגור ולהדביק. (אולי נעלה לך סרטון אח"כ)
אם תוכל, אשמח מאוד - אני פשוט לא יודע מאיפה להתחיל עם הגוש האטום הזה

זה קצת בעיה כי זה חייב להיות תואם לDELL הרבה מטענים אוניברסליים לא מתאימים.
אפשר לקנות בעלי אקספרס אם לא מאוד דחוף..
ראשית תודה רבה!
בינתיים עשיתי חיפוש באמזון - והגעתי למוצר הבא (נשלח חינם לארץ):
מטען למחשב dell
יש לי 3 שאלות:
1. מפורטים שם דגמי מחשבים - לא הצלחתי למצוא את מספר הדגם של המחשב שלי - latitude e6230
2. כתוב שם בצורה בולטת 65W - נתון זה לא מופיע על המטען שברשותי - האם זה קריטי?
3. לא הצלחתי להבין אם זה מקורי - אם לא, עד כמה זה חשוב?
שוב תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
1. מפורטים שם דגמי מחשבים - לא הצלחתי למצוא את מספר הדגם של המחשב שלי - latitude e6230
לא אמור להיות מאוד שונה, תסתכל קודם שהגודל של הפין מתאים.
2. כתוב שם בצורה בולטת 65W - נתון זה לא מופיע על המטען שברשותי - האם זה קריטי?
כתבת למעלה...
ז"א 19.5 * 3.34 = 65W :)
3. לא הצלחתי להבין אם זה מקורי - אם לא, עד כמה זה חשוב?
אז כנראה זה לא מקורי... מה שמקורי דואגים לכתוב בגדול 'אורגינל'.., גם בתמונות הוא לא נראה מקורי. לדעתי (שוב) לא מאוד חשוב, (ההבדל מעלי אקספרס זה רק בכיתוב ואולי גם שבעלי אקספרס אפי' באיכות פחותה יותר...).

קבצים מצורפים

• קישור.txt
    87 ביטים · צפיות: 85

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה