החלפת חלון ממד

• הוסף לסימניות
שלום
אני מעונינת להחליף חלון כנף של ממ"ד לחלון הזזה או תחליף אחר שלא נפתח באופן חד ומסוכן לתוך החדר.
יש למישהו נסיון עם זה מי מומלץ בתחום ולאיזה סוג להחליף?
תודה!

• הוסף לסימניות
חלון שכבר בנוי אי אפשר להחליף להזזה זה פוגע באטימות של הממד
את יכולה רק להחליף לדריי קיפ -ואז זה מאפשר לך פתיחת קיפ שפחות מסוכנת עם הכנף
בחלונות ממד חדשים היום ניתן להתקין מראש מערכת שכוללת חלון הזזה +חלון פלדה אטום

• הוסף לסימניות
מה עלות של חלון כזה מי מוכר אותו וכמה הוא עולה?
ואם אני מחליטה ללכת על הזזה למרות שזה פוגע בממד אז מי מוממלץ?

• הוסף לסימניות
מה עלות של חלון כזה מי מוכר אותו וכמה הוא עולה?
ואם אני מחליטה ללכת על הזזה למרות שזה פוגע בממד אז מי מוממלץ?
דרך איש אלומניום
אם את רוצה חברה שמספקת חלונות בהתאם לתקנים של הגא יש ל את ארפל 08-8598883

• הוסף לסימניות
היום מלכתחילה בונים את החלון של הממ"ד כהזזה, זה נקרא חלון ממ"ד דור חדש.
חברת ארפל, כפי שצוין לעיל מתעסקת עם זה, תבדקי מולם אם אפשר להחליף.

• הוסף לסימניות
קבלתי תגובה בפרטי:
"אני לא מורשית כתיבה. אז נראה לי כדאי שתוסיפי שאי אפשר להחליף.
חלון דור חדש הוא עם זיון שונה בבטון. והוא מכלול שלם, צריך להכניס אותו ביציקה.
בחלון זה חלון הפלדה כבר אטום ולכן אין משמעות איזה חלון אלומיניום יהיה.
בחלון שקיים בשאלה, הפלדה לא אטומה ולכן אם תחליף חלון אלומיניום לא תהיה אטימה לממד. אין פתרון אם רוצים לשמור על הממד כחדר אטום."

לכן, כדאי לשואלת השאלה לבדוק יותר לעומק!!!

• הוסף לסימניות
לפי מה שבררתי,אם התקנת מזגן רגיל בממד שלך כבר אין שום רלוונטיות לאטימות בחלון, ואין בעיה שתחליפי לחלון הזזה רגיל, מקסימום שימי זכוכית מחוסמת שלא תישבר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה