החלפת חלקים ושדרוג מחשב נייד DELL 7720

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל עזרה, יש ברשותי מחשב נייד DELL 7720. ההארדיסק ככל הנראה הלך (היה חריקות ככל הנראה ממנו, אשמח לדעת אם יתכן שחלקים אחרים יחרקו. וכן התחלתי לקבל הודעת שגיאה על דריב ארורס, והוא נכשל בבדיקה של DELL) וברצוני להחליפו ואולי גם בהזדמנות זאת להוסיף SSD וכן לדעת אם שווה לי להשקיע להוסיף עוד 8GB ראם.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
זה מחשב מאוד נחמד באופן כללי , אם כי מאוד מסורבל .
הוא כנראה כבר בקצה החיים שלו. בן יותר מ 4 שנים (דור 3).

אם הבעיה היא רק הדיסק קשיח , כדאי לשים SSD 256 במקומו.
אם יש עוד בעיות , כמו כרטיס מסך וכדו לא הייתי משקיע.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה!
איזה כונן SSD מומלץ?
וכן אני צריך גם כונן אכסון, אפי' רגיל. האם שווה להוסיף כמה שקלים על 7200PRM? או בגלל שיש כונן SSD עבור מערכת ההפעלה, אין שום צורך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;2359099:
זהו המחשב הפסיק לפעול..������
אשמח אם תוכלו ליעץ לי על הכוננים הבאים.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902854
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=851516

האם הנתונים שלהם טובים. או שיש פרמטרים נוספים שכדאי לקחת בחשבון?

תודה לכל העוזרים.

שניהם לא אבל אם זה כונן שרוצים שיחזיק טוב ,
עדיף לקחת טכנולוגית MLC

תוכלו לפנות בפרטי

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה הלכתי לאיבורי והמליצו לי וקניתי כונן ssd של Kingston hyperX ב450₪.
לפני שאני פותח אשמח לדעת האם זה אכן המתאים.
ומה זה mlc? והאם זה בssd או בכונן?

שוב תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
התקנתי, ב"ה המחשב עובד בכוחות מחודשים! במהירות משודרגת...

• הוסף לסימניות
תודה רבה הרב דוד כהן, על היעוץ הטלפוני. יישר כוח.
חנוכה שמח לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה