כללי החלפת טקסט באינדיזיין

• פותח הנושא shor
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם מישהו יודע איך אני מחליפה טקסט באינדיזיין למנוקד?

ז"א כרגע הטקסט לא מנוקד באינדיזיין

אני רוצה להעביר אותו לוורד, לנקד, ולהחזיר אותו באותה צורה

ואותו גדלי פונט שהיה על העמוד.

מצורף דוגמא.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 410.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נסי העתק הדבק, תבדקי אם עובד.
עבד לי כמה פעמים.

• הוסף לסימניות
ברור שלא יעבוד.
כי יש כאן הבדלי גודל טקסט.

הייתי מכניס קוד איפה שהגודל משתנה.

• הוסף לסימניות
בעצם, ברור שזה יעבוד :)
אם אתה מעתיק מוורד לאינדיזיין, אין שום סיבה שישנה לך גודל.
ואם הוא משנה גדלים, זה בגלל שבפרפרנסס מוגדר לך שיעתיק את הטקסט בלבד.
Ctrl+K
Clipboard Handeling
ולסמן: All Information

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכם על האדיבות.

ונתנו זה מצוין אך את ההגדרות של הצבע משתנות לאחר ההחזרה

יש פיתרון לזה?

עוד שאלה.. האם אפשר לבחור 2 טקסטים מתוך תיבות נפרדות ביחד?

• הוסף לסימניות
בעיה. בעיה.

• הוסף לסימניות
בעיה שניתן להגבר עליה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה