החלפת כיור ישן בחדש

• הוסף לסימניות
קבלתי 2 כיורים לא ממש באותו הגוון , גיליתי את זה רק אחרי ההתקנה של הכיורים והשיש במטבח.
החברה שלחה לי כיור חדש במקום הכיור הלא תקין.
השאלה שלי אם כשאני מחליפה את הכיור , יש סיכון לשיש?
ואם משהו יודע על בעל מלאכה טוב וכמה אמור לעלות כזאת התקנה?

• הוסף לסימניות
השאלה איזה התקנה זו
שטוחה מלאה / רגילה וכו'

• הוסף לסימניות
מידע לא מספק
איזה כיור זה?

• הוסף לסימניות
אם יש פס הדבקה סביב הכיור אין בעיה וגם שיש לא יפגע,
איש שיש טוב יכול לעשות את זה.
האם הטעות לא נעשתה ע"י ובאשמת החברה?
ומדוע שלא תפוצי?

• הוסף לסימניות
בקושי הצלחתי להשיג כיור חדש.
סופקו לנו 2 כיורים עם הבדל של שנה וחצי יצור, מה שיצר את ההבדל העדין בעין.
בעיקרון אמורים לבדוק לפני ההתקנה, למרות שלדעתי ההבדל הוא עדין ולא מאמינה שניתן לזהות את זה לפני, לכי תריבי איתם עכשיו...

• הוסף לסימניות
בגדול כן,
עדין דרוש ניקיון של אקונומיקה פעם בשבוע בשביל המראה המושלם (יש לי צבע שמנת)
(בקטנה, הלוגו גם גדול יחסית וגם ממוקם במקום בולט מידי וזה מעצבן אותי)

• הוסף לסימניות
בגדול כן,
עדין דרוש ניקיון של אקונומיקה פעם בשבוע בשביל המראה המושלם (יש לי צבע שמנת)
(בקטנה, הלוגו גם גדול יחסית וגם ממוקם במקום בולט מידי וזה מעצבן אותי)
הלוגו זה לא הפתח ניקוז?
אני גם מאד ממליצה על הדגם, יש לי אפור, פרקטי ומהמם. אם מתאים לשיש מומלץ. הבהיר דורש הרבה יותר תחזוק. לדעתי אם בהיר כבר עדיף חרסה.

• הוסף לסימניות
בחרסה החיבור לא מושלם כמו הבלאנקו
הלוגו זה פתח הניקוז העליון, בבלאנקו הרגיל (ניה?) זה הרבה פחות בולט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה