כללי החלפת לוגו - הבן שלי - עיצוב גרפי

• הוסף לסימניות
2-התחלה טובה
[הפונט של עיצוב גרפי -הרבה יותר טוב]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;692436:
סקיצות מאד יפות!!!......
אבל....

הפונט- בסגנון של 4 (הוא תקני?)

ואם עיצוב גרפי אז לשחק עם הטיפוגרפיה יותר ולא סתם לרשום שם בפונט יפה...
לישר את "עיצוב גרפי" עם השם מ-2 הכיוונים

ויאלה להתחיל......לעבוד... כי יש פה עתיד
ומקווה שלא הפרזתי בהערות....
א- למה שלא יהיה תקני? הוא קנוי.
ב- מה הכוונה יותר עיצובי, המכחול? מה לא עיצובי בו?
ג- להתחיל לעבוד? כבר התחלתי, למען האמת אני עובד רק בפוטו' בינתיים, לא מכיר את האחרות.

• הוסף לסימניות
2 יפה.

• הוסף לסימניות
אני רואה שהחלפת כמה כיוונים עם הלוגו שלך, זה טוב לנסות כמה אופציות.
אבל בשביל שלוגו יהיה זכיר ומבודל צריך עוד עבודה.

ממליצה לך לקרוא בעיון את הנאמר פה, ותבין .

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ממליצה לך להשקיע עוד בלימוד עיצוב, להתחיל להריץ עבודות, בינתים או שתוותר על חתימתך או שתחתום סתם את שמך. וכשתתבסס ותהיה מעצב ברמה תיצור משהו ראוי. מה בוער לך לוגו? אני 11 שנה מעצבת ולא רואה בכך צורך, לא חותמת על עבודות, ומי שמחפש אותי מוצא.

• הוסף לסימניות
ממליצה לך להשקיע עוד בלימוד עיצוב, להתחיל להריץ עבודות, בינתים או שתוותר על חתימתך או שתחתום סתם את שמך. וכשתתבסס ותהיה מעצב ברמה תיצור משהו ראוי. מה בוער לך לוגו? אני 11 שנה מעצבת ולא רואה בכך צורך, לא חותמת על עבודות, ומי שמחפש אותי מוצא.
קיבלתי.
יש לכם מושג למה אני לא יכול במשתמש שלי לראות דברים בפורום?
תודה, שב"ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה