החלפת מודם בבזק סטור

• פותח הנושא start
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מודם ישן כבר מאד, ושדרגתי מהירות רק הוא לא מתאים לה...
הבנתי שעלי להחליפו בבזק סטור, יש למשהו מושג אם זה פשוט לגשת והם מחליפים לי, זה כרוך בתשלום? זמן המתנה ארוך שם? אפשר לשלוח שליח ויתיחסו אליו, או הוא ידרש להמתין שם?
תודה לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
אפשר להתקשר להסניפים במספר 1800-000-777 ולהמתין לעבור לנציג בחנות

• הוסף לסימניות
זה כמובן ניסיתי, עקב עומס לא היה מענה והועברתי להשאיר הודעה, נספר לכם מתי יחזרו אלי..
משהו התנסה בביקור שם לאחרונה?

• הוסף לסימניות
בבזק סטור בירושלים על פי רוב מחכים די הרבה זמן בתור
אולי זה צלוי באילו שעות

אני חיכיתי כ- 45 דק' בסביבות השעה 3:00 בצהריים

• הוסף לסימניות
הייתי לפני זמן קצר בבזק סטור בירושלים בסביבות 4 אחה"צ
לא חכיתי חצי דקה! והם החליפו בחינם (ראוטר)

• הוסף לסימניות
וכמובן, אם יש ראוטר, לא לשכוח לשים סיסמא חזקה, בשביל להינצל מ"טרמפיסטים" למינהם שישבו ויגלשו על הראוטר שלכם עד אור הבוקר... ומי יודע איזה עוד נזקים יעוללו לבעל הקו...

• הוסף לסימניות
ושיהיה דווקא עם אבטחה של wpa2.

בעבר כבר עלו כאן מדריכים איך להגדיר את סיסמת האבטחה בקלי קלות.

• הוסף לסימניות
אחרי שמחליפים לך, את יכולה לקבוע סיסמא גם טלפונית, עם נציג שירות

• הוסף לסימניות
היה לי בעיה ברואטר לפני חודש (אני באמצע לשלם על זה) והם החליפו לי בחינם צריך לבוא עם ת.ז.
לפני זה ניסיתי להתקשר איליהם כמה פעמים עד שהצלחתי לתפוס אותם

אם רוצים יותר מ20 מ"ב מהירות חייבים VDSL (ראוטר שתומך למהירות מעל 20 מ"ב) וזה בשיכירות 10 ש"ח לחודש

• הוסף לסימניות
הקפצה, מענין לענין באותו ענין:
הזמנתי קו מבזק, והם לא מוכירם מודם! וגם לא נותנים בחינם כמו פעם,
רק משכירים ב8 לחודש. לעדי עד...

יש עצה למישהו היכן ניתן לרכוש מודם כזה?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1196618:
הקפצה, מענין לענין באותו ענין:
הזמנתי קו מבזק, והם לא מוכירם מודם! וגם לא נותנים בחינם כמו פעם,
רק משכירים ב8 לחודש. לעדי עד...

יש עצה למישהו היכן ניתן לרכוש מודם כזה?

תודה רבה!

איזה מהירות? בדרך כלל הם נותנים עד 15M

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1196683:
איזה מהירות? בדרך כלל הם נותנים עד 15M

5... לא נותנים כלום חינם. רק בשכירות חודשית

• הוסף לסימניות
אתמול הייתי בבזקסטור וקבלתי בחינם מודם במקום הישן, שמתאים עד מהירות 15
אם רוצים למהירות 40 צריך אכן בתשלום חודשי של 10 שח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1196687:
5... לא נותנים כלום חינם. רק בשכירות חודשית
נכון, זה דבר חדש בבזק. אי אפשר יותר לקבל מודם בחינם, כי אם רק בשכירות חודשית, אלא אם כן המודם הישן הוחלף בגלל שהיתה בו תקלה, ואז הם נושאים באחריות. במקרה שלקוח מעוניין להחליף מודם בגלל שדרוג וכו', אז הם מחייבים אותו. היה לי סיפור איתם לא מזמן, שהוחלף לי מודם לא תקין על ידם שלוש פעמים, והם חייבו אותי בשכירות חודשית ועד שהצלחתי להוציא מהם זיכוי על כך... זה דרש סבלנות וזמן. אבל ב"ה הזיכוי הגיע. בינתיים פניתי ל012, והם הביאו לי מודם משלהם בחינם, טענו שיש להם הסדר עם בזק לטובת הלקוחות. הוא הובא לי עד הבית עם שליח של 012 ללא עלות.

• הוסף לסימניות
תודה!
אבל לי אין ישן.

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות בכל חנות מחשבים בסביבות 100-300 ש"ח

• הוסף לסימניות
מודם ? לא ראוטר שמתחבר למודם.
כי הטכנאי שדיבר איתי אמר שהוא חושב שזה מפרט מיוחד שיש רק לבזק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה