מידע שימושי החלפת / מכירת בגדים מהמכירה של מלבושי כבוד

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לאחר שראיתי שנשים רבות שקנו במכירה בגדים ונשארו עם מידות לא מתאימות
או בגדים שהן קנו בטעות חשבתי שכדאי לפתוח כאן תיווך בין אלו שמעוניינות למכור/לקנות או להחליף
כמובן חשוב לציין כמה שיותר פרטים ,צבעים, מידות ,טלפונים ,ומקום מגורים .

• הוסף לסימניות
יש קו שאפשר להשאיר שם הודעות בשביל החלפת ומכירת פריטים
המספר:02-5711726

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, האמת שגם חשבתי לפתוח,
אני קניתי אוברול (בייביגרו) מהסט שהיה לבנים ולבנות גם, צבע תורכיז חורפי ולמעלה משבצות בצבעים בורדו חרדל אפור (זה לא נמצא עכשיו לידי, כמו וסט מעל הבגד, ) מידה 3-6 וזה ממש מדוייק לבן שלי, נראה לי שעד לחורף זה כבר לא יעלה עליו, אשמח להחליף למידה גדולה יותר

• הוסף לסימניות
אני איבדתי שקית שלמה שהיו בה הרבה דברים
שילמת עליה והיא איננה המעצבן הוא שהיה בה סוודר לשבת שחור עם זהוב קצת במראה פרוותי
קניתי לכל הבנים עד שהרכבתי סט....
ולבן הקטן זה בשקית האבודה סוג מידה 5-6
למי שזה מיותר או לא מתאים במידה אשמח מאד לקנות ממנה כי לא ראיתי כזה דבר בחנויות
כמו"כ נתנו לי בטעות חולצה גברית לבנה מידה 16.5 במקום 13.5-גיזרה צרה
אשמח אם משהי תרצה להחליף או לקנות ממני

• הוסף לסימניות
שמלת שבת עם מעויינים ורוד עתיק דמוי עור במותניים
יש לי מידה 6 ואני רוצה מידה 8

לקנות או להחליף.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
4 מכנסיים שחורים (או כחול כהה, לא מצליחה להבחין) במידה 12. הזמנתי גזרה רחבה אבל זה עשיין צמוד על הבן שלי
ירושלים

• הוסף לסימניות
כבר היה המכירה? באזור רמות?
רציתי להרשם עדיין יש מצב או כבר אבוד ?

• הוסף לסימניות
אני קניתי אוברול (בייביגרו) מהסט שהיה לבנים ולבנות גם, צבע תורכיז חורפי ולמעלה משבצות בצבעים בורדו חרדל אפור (זה לא נמצא עכשיו לידי, כמו וסט מעל הבגד, ) מידה 3-6 וזה ממש מדוייק לבן שלי, נראה לי שעד לחורף זה כבר לא יעלה עליו, אשמח להחליף למידה גדולה יותר
אני אשמח לקנות את זה ממך

• הוסף לסימניות
שמלה שחורה עם כיס מבד ארוג כסוף ופפיון שחור למעלה מקדימה.
למכירה במידה 6 ו 8.
בירושלים.

• הוסף לסימניות
אפשר לראות תמונה אם את מעונינת למכור.

• הוסף לסימניות
מעניין לראות את הבגדים שנמכרו שם
יש למעשהו קטלוג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה