כללי החלפת מלל מנוקד כולל הרווח בין המילים וסימני פיסוק

• הוסף לסימניות
כאשר אני עושה חיפוש ב-grep ומחליפה לסגנון תו הוא מחליף רק את המלל המנוקד ולא את הרווחים בין המילים.
כמו"כ בעיה נוספת היא סימני פיסוק באמצע ולפני ואחרי.
האם יש פתרון? כגון חפש ממילה מנוקדת עד מילה מנוקדת ואז הבעיה רק בפיסוק לפני ואחרי, לפחות.
החיפוש שעשיתי הוא:
\b[^ ]+?[ְֱֲֳִֵֶַָֹֻּׁׂ][^ ]+?\b

אני עובדת על CS4 במק.

• הוסף לסימניות
האם משהו כזה יעזור?
קוד:
[RIGHT]([א-ת]+[ְֱֲֳִֵֶַָֹֻּׁׂ]){1,}.+? [/RIGHT]

• הוסף לסימניות
בעקרון כן, אבל ישנה בעיה:
הייתי רוצה ללא מספרים כי אז זה משנה גם את ההפניות להערות שוליים הצמודות למלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל חסיד;690134:
בעקרון כן, אבל ישנה בעיה:
הייתי רוצה ללא מספרים כי אז זה משנה גם את ההפניות להערות שוליים הצמודות למלל.

זה לא בעיה,
אחר כך חפשי הפניה להערות שוליים ותחזירי להם את הסגנון הרצוי.
כמובן בהערות אמתיוץ ולא ידניות.

• הוסף לסימניות
הוא לא אמור לחפש מספרים.

• הוסף לסימניות
עובדה, מספרי ההפניה להערות שוליים שהיו בסגנון תו וקטן -הפכו לגדול בסגנון המלל המנוקד.

• הוסף לסימניות
יש מצב לקבל דף אחד מהטקסט (בלבד) למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>?

• הוסף לסימניות
קוד:
([^ ]+[ְֱֲֳִֵֶַָֹֻּׁׂ][^ |]+)|(([^ ]+[ְֱֲֳִֵֶַָֹֻּׁׂ])+)
זה הנוסחה לחיפוש מילים מנקודות כולל פסיק וכו', אבל לא כולל מספור של הערת שולים.

נ.ב. אני מאמין שהארבס היה עושה את זה הרבה יותר בקצרה (ואני לא מתכוון דווקא ל\x)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה