החלפת מסך

• הוסף לסימניות
היכן ניתן ומומלץ לתקן (אם בכלל) מסך של מחשב מחברת (שהתנפץ).
בתודה מראש
נ.ב. כמה זה אמור לעלות (בערך)

כמו"כ הפסיק לזהות רשתות אלחוטיות (מציג כל הזמן שאין חיבורים זמינים), כך שאין באפשרותי להתחבר לרשת האלחוטית בביתי.
מה יכולה להיות הסיבה?

• הוסף לסימניות
איזה חברה? דגם?

• הוסף לסימניות
לנובו S10-3

• הוסף לסימניות
אני מנסה בנתיים את האופציה של התחברות ידנית לרשת אלחוטית, איך אני יכול לדעת מה שם הרשת שלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1585265:
היכן ניתן ומומלץ לתקן (אם בכלל) מסך של מחשב מחברת (שהתנפץ).
בתודה מראש
נ.ב. כמה זה אמור לעלות (בערך)
אשמח לקבל תשובה!

נכתב ע"י גלאט;1585265:
כמו"כ הפסיק לזהות רשתות אלחוטיות (מציג כל הזמן שאין חיבורים זמינים), כך שאין באפשרותי להתחבר לרשת האלחוטית בביתי.
מה יכולה להיות הסיבה?
הסתדרתי, פשוט כפתור WI FI היה מכובה.

• הוסף לסימניות
זה מסך של 10.1 אינטש על פי איביי
התנפץ רק הטאץ או כל המסך?
אני יודע שיש ללנובו שירות מאוד טוב בארץ תבדקי כמה יעלה לתקן, להזמין חלק מאיביי יעלה בין
150-200 שקל למסך לבד ו480 שקל למסך כולל טאץ.
ואין אפשרות להיות בטוח שקנית מסך מקורי.

• הוסף לסימניות
איפה אני בודק גודל מסך ; ע"פ מה שכתב 3 פינות: "זה מסך של 10.1 אינטש על פי איביי".

המסך נשבר שבר פנימי שמפריע לתצוגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1585507:
איפה אני בודק גודל מסך ; ע"פ מה שכתב 3 פינות: "זה מסך של 10.1 אינטש על פי איביי".

המסך נשבר שבר פנימי שמפריע לתצוגה.
תבדוק כמה עולה לתקן אצל לנובו, אם אתה לא יודע לתקן לבד יכול להיות לך שזה הכי זול ואיכותי.

• הוסף לסימניות
יש לי נראה לי מסך כזה במלאי. מקורי יד שניה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה