כללי החלפת מספרים לאותיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנחל;1288682:
למישהו יש את הסקריפט "נאמברינג" שמחליף מספרים לאותיות באינדיזיין?

יעויין שם: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=159250&highlight=נאמברינג

לי יש, וטעיתי בשמו, זה נאברינג בי סטייל.

מ"מ אם יש צורך במספור מחדש בפרק כל שהוא, כמדומני שהפתרון היחיד הוא על ידי סקריפט שלי למספור, העובד לפי טווח בחירה בלבד ולא כל הסטורי.
המעוניין מחירו 25 שח למספרים או 25 לאותיות. (בא בשני סקריפטים נפרדים)

• הוסף לסימניות
ממליץ על זה בחום.
קניתי אותו החודש וחסך לי המון כאב ראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1288685:
לי יש, וטעיתי בשמו, זה נאברינג בי סטייל.

מ"מ אם יש צורך במספור מחדש בפרק כל שהוא, כמדומני שהפתרון היחיד הוא על ידי סקריפט שלי למספור, העובד לפי טווח בחירה בלבד ולא כל הסטורי.
המעוניין מחירו 25 שח למספרים או 25 לאותיות. (בא בשני סקריפטים נפרדים)

אפשר להשתמש איתו גם על כל המסמך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנחל;1289005:
אפשר להשתמש איתו גם על כל המסמך?

כרגע רק אם זה סטורי אחד ותעשה בחר הכל.
אבל אפשר לשנותו לפי צרכך.

מ"מ על כל המסמך יש את הסקריפט שעליו דובר בתחילה שבחינם.
פועל על כל הסטורי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה