תנור אפייה החלפת נורה בתנור בוש

• הוסף לסימניות
יש לי תנור בוש
נשרפה הנורה
אני רוצה לפתוח את הבית מנורה והוא תקוע
משהוא נתקל בזה בעבר יכול לעזור לי
איך אני מצליח לפתוח אותו

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי תנור בוש
נשרפה הנורה
אני רוצה לפתוח את הבית מנורה והוא תקוע
משהוא נתקל בזה בעבר יכול לעזור לי
איך אני מצליח לפתוח אותו

תודה רבה
תשלח צילום
בדרך כלל יש פקק שקוף
את הפקק צריך לסובב נגד כיוון השעון
כמו שסימנתי באדום כאן
images.png

לאחר השליפה של הפקק
צריך להוציא את המנורה במשיכה בלבד כלפי חוץ.
אני מזכיר כי חובה לנתק את החשמל בתנור (להוציא את התקע מהשקע) לפני ביצוע העבודה!

• הוסף לסימניות
תשלח צילום
בדרך כלל יש פקק שקוף
את הפקק צריך לסובב נגד כיוון השעון
כמו שסימנתי באדום כאן
צפה בקובץ המצורף 1638623
לאחר השליפה של הפקק
צריך להוציא את המנורה במשיכה בלבד כלפי חוץ.
אני מזכיר כי חובה לנתק את החשמל בתנור (להוציא את התקע מהשקע) לפני ביצוע העבודה!
נכון!

אבל אני פשוט לא מצליח לסובב נגד השעון
כנראה זה משומנים או משהוא

• הוסף לסימניות
רק לסובב צריך לנתק את החשמל
מה זה שונה מהחלפת נורה בתקרה?

• הוסף לסימניות
נכון!

אבל אני פשוט לא מצליח לסובב נגד השעון
כנראה זה משומנים או משהוא
יתכן...
תנסה לרסס מסיר שומנים למספר דקות ולנגב טוב ואז לנסות לפתוח.

• הוסף לסימניות
רק לסובב צריך לנתק את החשמל
מה זה שונה מהחלפת נורה בתקרה?
ברמת העיקרון גם אז יש לנתק את החשמל על פי תקנות הבטיחות בעבודה (של חשמל) 1990.תקנה 9
20240502_202000.jpg

הצילום הנ"ל מתוך מדריך לחשמלאי (דונייבסקי) עמוד 388.
בתוך כל בית מנורה קיים מוליך של זרם (פאזה).בעת ההתעסקות בהברגה יכול להיווצר מגע עם המוליך "החי".
ולכן החוק מחייב ניתוק של מקור הזרם (בהחלפת גוף מנורה יש לנתק/להוריד את המתג הסמוך לכל הפחות)
אני יודע שלא כולם נזהרים בזה.וזה כולל גם חשמלאים...אך אני מוכרח במסגרת פורום זה להזכיר את החוק בנושא ככתבו וכלשונו.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה