כללי החלפת סוגריים בוורד

• הוסף לסימניות
מתוך חיפוש בפורום מצאתי שהאפשרות היחידה להחלפת סוגריים עגולים למרובעים, ומרובעים לעגולים זה רק ע"י מאקרו. אני לא יודעת להשתמש במאקרו. יש למישהו אפשרות להסביר לי. יעזור לי מאד, יש לי קובץ גדול מאד שפשוט צריך להחליף את הנ"ל.
(בהחלפה רגילה אם אני מחליפה את כל העגולים למרובעים ואז להיפך אז כל המרובעים חוזרים להיות עגולים).
תודה למסייעים.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות את ההחלפה בשני שלבים:
בשלב ראשון לתת מאפיין מסויים לסוגריים העגולים [צבע גופן, סגנון, וכדו'], ומאפיין שונה לסוגריים מרובעים.
בשלב שני לחפש סוגריים עגולים עם המאפיין הייחודי שלהם ולהפוך למרובעים, ואח"כ לחפש מרובעים עם המאפיין הייחודי שלהם ולהפוך לעגולים.

• הוסף לסימניות
איך אני עושה באופן אוטומטי צבע אדום לדוג' על כל הסוגריים המרובעים שבכל ה200 עמודים?

• הוסף לסימניות
חיפוש לסוגריים מרובעים, והחלפה בסוגריים מרובעים עם צבע.

• הוסף לסימניות
לי יש עוד שיטה:
  1. להחליף את העגולות () למסולסלות {}
  2. להחליף את המרובעות [] לעגולות ()
  3. להחליף את המסולסלות {} למרובעות []

• הוסף לסימניות
יישר כח - למען דעת - חסכת לי עבודה מרובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1176597:
לי יש עוד שיטה:
  1. להחליף את העגולות () למסולסלות {}
  2. להחליף את המרובעות [] לעגולות ()
  3. להחליף את המסולסלות {} למרובעות []

כשהראש מתפקד, הכל בסדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה