התייעצות החלפת סלוגן

• הוסף לסימניות
יש לי עסק של עיסויים רפואיים \ מפנקים, אני משלבת דיקור סיני לטיפולים.
הטיפול נעשה בקליניקה נעימה, באווירה מפנקת על ידי מגע ותנועה. נולדתי עם מתנת שמיים של ידי זהב, וגדלתי במשפחה של מטפלים ויועצים בריאותיים.
לקחתי יועץ מטעם מעוף, והוא למד אותי כל מיני דברים לקדם אותי ברמה העסקית, אחד מהם הוא הציע לי להחליף סלוגן שהיה לי עד עכשיו "לחוש את ההבדל"
למשהו יותר ממחיש את הטיפול, אולי בסגנון: ריפוי וטיפול במגע ותנועה (נשים מגיעות אלי לעוד נושאי טיפול,כי צברתי ידע נרחב , אך ההתמקדות שלי בעבודה ובפרסום זה העיסוי),
אשמח לשמוע את דעת ההמון,

• הוסף לסימניות
אם תלכי על הסלוגן שצינת- תחליפי ל'טיפול וריפוי>'
יותר תיקני

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הסלוגן הוא לא זה שמביא לך או אינו מביא את הלקוחות.
אם לקוחות אינם מגיעים, יש לבדוק למה מהשורש.
ושורת תג ליין (שורת הגדרה) ברורה מה את עושה,
הרבה יותר תקדם אותך.

• הוסף לסימניות
הסלוגן הוא לא זה שמביא לך או אינו מביא את הלקוחות.
אם לקוחות אינם מגיעים, יש לבדוק למה מהשורש.
ושורת תג ליין (שורת הגדרה) ברורה מה את עושה,
הרבה יותר תקדם אותך.
הדברים נכונים ומדויקים, ואכן היא צריכה לקחת אותם לתשומת ליבה.

רק לגבי הייעוץ שקיבלה, אני חושב שהיועץ יעץ לה בין היתר להחליף סלוגן.
כי נראה שהסלוגן הישן היה יותר בכיוון שלהרחיק לקוחות...

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה לשניכם על התגובה,
הבאתי יועץ לא גלל שלקוחות לא מגיעות, הן מגיעות ברוך השם.
היועץ נתן לי בין היתר להחליף סלוגן, מרגיש לי שהוא הולך לפי סדר מסוים בייעוץ והגיע לנושא הסלוגן,
לכן רציתי להתייעץ עם דעת ההמון פה, לשמוע האם באמת נשמע שהסלוגן צריך שינוי,
אשמח לשמוע למה לדעת mm הוא נשמע בכיוון של להרחיק לקוחות?
ואולי יש לכם רעיונות אחרים?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע למה לדעת mm הוא נשמע בכיוון של להרחיק לקוחות?
הסלוגן הישן לא היה מקצועי, כי לא שידר את העסק ולא שיכנע...
לדעתי עיצה טובה יעץ היועץ!

• הוסף לסימניות
הציעו לי עכשיו : יציבה, זקופה ובריאה.
נשמע יותר טוב?

• הוסף לסימניות
אולי אפשר: חויה במגע ובתנועה

• הוסף לסימניות
תיכף מתחילים להביא רעיונות מהנושא המקביל:

• הוסף לסימניות
מה שם העסק? כי לפעמים שם העסק מבהיר את התוכן ואז בסלוגן כדאי לשלב משהו נחמד ומתוחכם, במקרים שהשם לא מסביר מספיק יש צורך לפרט בשורת מיצוב.

• הוסף לסימניות
שם העסק שלי- הוא שמי הפרטי.
עלה לי רעיון נוסף: בוחרת להיות משוחררת.
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
שם העסק שלי- הוא שמי הפרטי.
עלה לי רעיון נוסף: בוחרת להיות משוחררת.
מה אתם אומרים?
הסגנון שאת מציעה, ממשיך את הסלוגן שהיה לך פעם, הוא לא כל כך שונה ממנו.

וההבדל בין הסלוגן הישן לאחד המוצע לך כעת משקף את השינויי שעבר על עולם המיתוג:
פעם היה מקום וזמן לאנשים לשבת ולפרש את הסלוגנים ה"יפים" -לחוש את ההבדל, בוחרת להיות משוחררת(אגב סלוגן נתון לפרשנויות שונות, ולא ניתן להבין ממנו מה העסק)
היום אנשים מאוד מוצפים במסרים, ואין להם זמן להתעמק בפרשנויות שונות. הם צריכים את השורה התחתונה. נקודה.

הסלוגן המוצע- משקף בצורה פשוטה ברורה ומדוייקת את העסק שלך. אנשים שיחפשו ריפוי- יגיעו ישר אלייך,
כי אמרת להם בצורה ברורה מי את ומה את- ריפוי וטיפול במגע ותנועה,
ואם מפריע לך, אז תלכי על "מרפאה במגע ובתנועה"

• הוסף לסימניות
מגע קסם מרפא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה