החלפת סקין לפאה

• פותח הנושא שי1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהי יכולה להמליץ לי על פאנית שהחליפה לה והיתה מרוצה.
אזור ב"ב
תודה

• הוסף לסימניות
יש מומחית גדולה מאוד בהחלפת סקינים לפאות, בבני ברק
ביילי: 0527636464
היא גם עושה פאות, והשיער שלה נקרא משובח

• הוסף לסימניות
משהו שמע עליה?
סליחה על ההקפצה. זה רלוונטי בשבילי.

• הוסף לסימניות
בד"כ לא מחליפים סקין עקב המחיר הגבוה שאינו מצדיק את קיום הפאה הישנה.

• הוסף לסימניות
לפי מה שאשתי אמרה לי זה בין 2500-3500.

• הוסף לסימניות
נראה לי 300-400 ש"ח או שזה להעברת רשת.
בכ"א הכי טוב תתקשרי לברר
03-6780097 אפרת.
עבודה מהממת!
היא מבני ברק אזור קהילות יעקב.

• הוסף לסימניות
העברת רשת.

ישנם תיקונים לסקין אבל בניית סקין זה דבר שהוא עבודת יד והמחיר שלו יקר מאוד, בד"כ שולחים את הסקין לסין ע"מ לעשות את העבודה במחיר זול יותר וגם כך המחיר עדיין יקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י topo;1257679:
נראה לי 300-400 ש"ח או שזה להעברת רשת.
בכ"א הכי טוב תתקשרי לברר
03-6780097 אפרת.
עבודה מהממת!
היא מבני ברק אזור קהילות יעקב.

היא תיקנה לי את הסקין ועלה לי 250 ש"ח.
היא גם אמרה לי שהוא לא יחזיק יותר משנה.
עכשיו התיקון מתחיל להיפרם ואני מתלבטת עם לתקן או לקנות חדש.
היא אמרה לי שזה יעלה משהו כמו 2000 ש"ח.
אבל אז אצטרך לעצב מחדש ולהוסיף עוד שיער בפאה.

• הוסף לסימניות
לא שווה להחליף סקין כי העלות היא כמעט כמו פאה חדשה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה