באתר של רבקו אונלייןאולי משהו יכול לעזור לי? קיבלתי עכשיו כרטיס סטודנט וגם אישור לימודים. איך אני משנה את הפרופיל של הרב קו? יש דרך לעשות את זה במחשב או שחייבים לגשת לעמדת שירות? ואחרי שיש לי פרופיל סטונדט אני קונה חופשי שנתי? זה הכי משתלם?
טעינת פרופיל סטודנט אונליין | סטודנטים חדשים וותיקים טוענים פרופיל מהמחשב או מהסמארטפון בלי להגיע לעמדת שירות! (ravkavonline.co.il)אולי משהו יכול לעזור לי? קיבלתי עכשיו כרטיס סטודנט וגם אישור לימודים. איך אני משנה את הפרופיל של הרב קו? יש דרך לעשות את זה במחשב או שחייבים לגשת לעמדת שירות? ואחרי שיש לי פרופיל סטונדט אני קונה חופשי שנתי? זה הכי משתלם?
תודה על העזרה! צריך להטעין פרופיל סטודנט מורחב או רגיל?טעינת פרופיל סטודנט אונליין | סטודנטים חדשים וותיקים טוענים פרופיל מהמחשב או מהסמארטפון בלי להגיע לעמדת שירות! (ravkavonline.co.il)
הולך ביחד עם הטעינה נטען גם הפרופיל..
תקראי ותחליטי לפי מה שמתאים לךתודה על העזרה! צריך להטעין פרופיל סטודנט מורחב או רגיל?
הנחה לסטודנט בנסיעה באוטובוס (זכות) – כל-זכות (kolzchut.org.il)תודה על העזרה! צריך להטעין פרופיל סטודנט מורחב או רגיל?
זה סטודנט רגיל ואם עושים סמסטריאלי זה נהפך לך למורחב....
[/QUOTE
לא הבנתי מה כתבת. אם אני עושה סמסטריאלי רגיל זה כמו מורחב? אז למה לעשות ככה? למה לא מורחב מלכתחילה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים