כללי החלפת צבע לבגד

• הוסף לסימניות
קבלתי עבודה של תמונות שאני צריכה להחליף את צבע החולצה לצבע אחר.
יש לציין שהחולצה עם קיפולים. איך ובאיזה צורה אפשר להחליף בצורה שהמרקם והקפלים יראו כמו שצריך.
יש לי צילום של הבד בצבע שאני צריכה להחליף.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
צריך לבחור את החולצה עם כלי הבחירה ולעשות שכבת HUE / SATURATION עם מסכה בצורת החולצה בלבד.

• הוסף לסימניות
תנסי אולי לדגום את הצבע ואז בפוטושופ תשחקי כאן ותנסי לראות אם יש לך משהו מתאים.
בהצלחה!!

קבצים מצורפים

• שינוי.jpg
    KB 71.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה רבה,
חשוב לי לציין שיש לי בד אחר עם טקסטורה שאמור להתלבש על הבן אדם, זה לא צבע חלק.
אשמח לתגובות

• הוסף לסימניות
תוסיפי שכבה של הבד עם הטקסטורה. תבחרי את האזור של החולצה כך שהבד יהיה בדיוק על החולצה ואז תעמדי על השכבה של הבד ותבחרי שיטת שילוב "hue" או "color"

• הוסף לסימניות
לשכבת הבד תוכלי לתת שקיפות וכך לראות את גבולות הבגד- ולמחוק את הקצוות בשכבת הבד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קיבלת עבודה קלה, את רק צריכה לשנות את הגוון.
יש כמה שיטות לבצע את זה,
תעלי לפה את התמונה ותקבלי תגובה מפורטת יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה