מידע שימושי החלפת צינור הגז הגומי - זה בתשלום נוסף ?

• הוסף לסימניות
התקשרו אלי היום מחברת הגז לתאם איתי בדיקת מערכת הגז, והוא אמר שהבדיקה בחינם אבל אם יהיה נדרש החלפת צינור הגומי, זה בתשלום של 30 ש"ח
זה נכון ?
האם אני צריך לשלם לו ?
ואם כן כמה צינור גז בטמבור למטר ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא צריך לשלם, עלות הצינור כלולה בבדיקה החינמית (משלמים עליו מספיק, ואאל"ט לקוחות בעלי תשלום קבוע זה אפי' חלק מהתשלום).
בדיקות תקינות (doralongas.co.il)
המועצה הישראלית לצרכנות, רפורמת הגז ואתם - כל מה שאתם צריכים לדעת בנושא הגז הביתי (consumers.org.il)
ואם הוא ידרוש ? מה לומר לו ואיך להתעקש ?

• הוסף לסימניות
מעניין
אצלי כבר בטלפון אמרו לי שאם צריך להחליף - זה יעלה 30 ש"ח !

• הוסף לסימניות
מעניין
אצלי כבר בטלפון אמרו לי שאם צריך להחליף - זה יעלה 30 ש"ח !
יפה, הם באים לקראת הלקוח.
נותנים לך אפשרות לבדוק ולגלות שאתה לא צריך לשלם.
ומה אם הטכנאי היה שולף את זה במקום? היית משלם גם 50 ש"ח.

• הוסף לסימניות
גם זה לא "אם צריך להחליף" אלא יש חובה על חברת הגז להחליף צינור גמיש בבדיקה התקופתית.

• הוסף לסימניות
אצלנו החליפו בלי לדרוש תשלום.

ואצלנו החליפו לאורך קצר הרבה יותר, שלא מאפשר לי להזיז את התנור כמעט, כך שקשה מאוד לנקות מאחור ומתחת.
אם רלוונטי - תשימי לב לזה.

• הוסף לסימניות
אצלנו החליפו בלי לדרוש תשלום.

ואצלנו החליפו לאורך קצר הרבה יותר, שלא מאפשר לי להזיז את התנור כמעט, כך שקשה מאוד לנקות מאחור ומתחת.
אם רלוונטי - תשימי לב לזה.
אגב ניתן לקנות לבד ולהחליף (ושיעשה את זה מישהו שיודע מה שהוא עושה).
מאוד לא מומלץ לשחק ולמתוח את הגבול של הצינור כל שבוע - זה מתכון לאסון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה