כללי החלפת תמונה אחת מתוך כמה בsmart object

• הוסף לסימניות
לאחר שמיקמתי במסמך פוטשטופ תמונה שהפכתי לאוביקט חכם
שכפלתי אותו כמה פעמים ע"מ להחליף בכל פעם תמונה אחרת ולקבל את אותם עיבודים (אפקטים, טרנפורמציה) של הראשון,
בהחלפת אוביקט חכם מסומן הוא מחליף את כולם!
כיצד אני מחליפה הכל פעם רק את האוביקט המסומן בתמונה נבחרת?

• הוסף לסימניות
מבטלת לו את האובייקט החכם (רסטרייז).
או אולי אפשר לנסות אובייקט חכם בתוך אובייקט חכם, אבל לא נראה לי שזה יעזור.

• הוסף לסימניות
בגרסא הקודמת, זכור לי שיכלו לבחור שינוי לאחד או להכל.
בגירסא זו זה התבטל?

• הוסף לסימניות
ונתנו, תודה על הרעיון.
יצרתי מכל תמונה שהיתה אוביקט חכם + שכבות שתחתיה, שוב אוביקט חכם,
ואז בעריכה של האוביקט חכם הפנימי הוא שינה רק את התמונה הנבחרת ולא את כל האוביקטים החכמים שבמסמך.

• הוסף לסימניות
העליתי את השאלה בפורום זמן דיגיטלי, וזה מה שטל ענה לי:
אם רוצים להחליף כל אובייקט בנפרד אסור לשכפל כאילו מדובר בשכבה הרגילה.
יש לשכפל באמצעות הפקודה
Layer > Smart Objects > New Smart Object via Copy.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה