כללי החלפת תמונה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
עצבתי תמונה בפוטושופ עם מליון ואחת שכבות ומסכות.
וכעת עלי להחליף את התמונה שמופיעה בעיצוב, בתמונות אחרות מתוך תקיה. האם יש אפשרות של שינוי אוטומטי או חצי אוטמטי, (משהו כמו swap?)
(אני צריכה להחליף תמונות של 30 ילדות...)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
אנסה לחזור על מה שהבנתי ותגידי לי אם זה כוונתך.
עשית מסגרת לתמונה עם המון שכבות וכל פעם את רוצה להשים תמונה אחרת בתוך המסגרת.
צדקתי?
אם כן. אז תמזגי את השכבות (או תנעלי או ותשימי בתוך תקיה...). ובמקום של התמונה תעשי מסיכה. וכל פעם תוסיפי את התמונה מתחת לכל השכבות. (אולי אפשר לעשות לפעולה האחרונה אפילו אקשן. אני לא ממש בקיאה בנושא...)
הובנתי?

• הוסף לסימניות
הבעיה שכבר יש מסיכה שמטשטשת את קצות התמונה.
אני מחפשת איזו אפשרות של החלפת תמונה בתמונה ושכל השאר ישאר זהה.
(בפלאש - ההוראה נקראת swap)

• הוסף לסימניות
שימוש באוביקט חכם יעזור?

קבעי את השכבה שעליה יש מסיכה כאוביקט חכם מתוך חלון השכבות והחליפי תמונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamaid;397875:
הבעיה שכבר יש מסיכה שמטשטשת את קצות התמונה.
אני מחפשת איזו אפשרות של החלפת תמונה בתמונה ושכל השאר ישאר זהה.
(בפלאש - ההוראה נקראת swap)

אז תמזגי את המסגרת ותתני לה מסיכה.(ז"א חור באמצע למשל) ואת התמונה תשימי מתחת. לא הבנתי מה הבעיה לעשות כך.

• הוסף לסימניות
אויבקט חכם שהוזכר כאן, הוא הפתרון האידיאלי

• הוסף לסימניות
אובייקט חכם אכן פותר את הבעייה בצורה מאוד יעילה. אופציה זו, קיימת רק בפוטושופ cs4. בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
אופציית הסמארט אובג'קט קיימת החל מCS3!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה