החלפת תמונות לתוכנות עם תמונות לא צנועות

• הוסף לסימניות
קיימים בשוק תוכנות הכרחיות שלמרבה הצער משולבות בהם תמונות לא צנועות, כמו התוכנה הבאה - תוכנת החתימה הדיגטלית Sign&Verify, שתוקנה כאן
והנה התיקון:
יש לחלץ את הקובץ הנבחר, ולהחליף את הקובץ ב-C:\Program Files (x86)\GOV.IL\Sign&Verify
או ב-C:\Program Files\GOV.IL\Sign&Verify

קבצים מצורפים

• SignAndVerify.zip
    1.1 MB · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
איך עושים את זה בתוכנות של אדובי? (פוטושופ וכו?)

• הוסף לסימניות
כל תוכנה לכשלעצמה:
אז ככה קודם כל יש לבדוק אם זה לא קובץ חיצוני (שאינו מקומפל בתוך היישום), ואז מסדרים זאת בקלות, על ידי החלפת הקובץ בתמונה אחרת בעלת שם זהה.
הבדיקה נעשית בצורה פשוטה: לאתר את התיקייה של היישום בC:\Program Files, ולעשות שם חיפוש "מסוג: תמונה" ואז יש לבדוק את כל התוצאות, אם מצאת את התמונה הבעייתית, פשוט תחליף אותו וכנ"ל, ותבדוק שבאמת הענין תוקן.
הבעיה מתחילה כשהתמונה מקומפלת בתוך היישום, או אז תצטרך להעלות את תיקיית התוכנה כאן בפורום, ובעז"ה גם לזה נמצא פתרון - כמו הSign&Verify.
עכ"פ מה שלא יהיה, תעלה בבקשה את התוצאות כאן בפורום, ותזכה לזַׁכות עוד יהודים...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WW AA;2323080:
כל תוכנה לכשלעצמה:
אז ככה קודם כל יש לבדוק אם זה לא קובץ חיצוני (שאינו מקומפל בתוך היישום), ואז מסדרים זאת בקלות, על ידי החלפת הקובץ בתמונה אחרת בעלת שם זהה.
הבדיקה נעשית בצורה פשוטה: לאתר את התיקייה של היישום בC:\Program Files, ולעשות שם חיפוש "מסוג: תמונה" ואז יש לבדוק את כל התוצאות, אם מצאת את התמונה הבעייתית, פשוט תחליף אותו וכנ"ל, ותבדוק שבאמת הענין תוקן.
הבעיה מתחילה כשהתמונה מקומפלת בתוך היישום, או אז תצטרך להעלות את תיקיית התוכנה כאן בפורום, ובעז"ה גם לזה נמצא פתרון - כמו הSign&Verify.
עכ"פ מה שלא יהיה, תעלה בבקשה את התוצאות כאן בפורום, ותזכה לזַׁכות עוד יהודים...
בהצלחה.
למעשה גם לקובץ מקומפל אפשר לשנות - ישנם תוכנות שיודעות לערוך למחוק ולהסיר תמונות מתוך קבצי DLL לדוגמא

• הוסף לסימניות
הוא אשר דיברתי:
נכתב ע"י WW AA;2323080:
אבל בכל זאת יש תוכנות שאני לא כ"כ מצליח לפתוח אותם.

• הוסף לסימניות
אתה פותח דרך תוכנות רפלקשיין?

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור?
במסך הפתיחה של פינקל 20 ישנה תמונה פרוצה, איך אני מחליף אותה?
מצו"ב קובץ ההפעלה של התוכנה:

קבצים מצורפים

• NGStudio.rar
    KB 35.9 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
עדיף שתעלה לכאן את תיקיית היישום ב: C:\Program File או ב: C:\Program Files (x86)

• הוסף לסימניות
תבורכו משמים
משהו יודע איך אני משנה את מסך הפתיחה בתוכנה DG FOTO ART?

• הוסף לסימניות
נא להעלות את תיקיית התוכנה, כמו בהודעה הקודמת שכתבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;2330691:
מי יכול לעזור?
במסך הפתיחה של פינקל 20 ישנה תמונה פרוצה, איך אני מחליף אותה?
מצו"ב קובץ ההפעלה של התוכנה:
לפי מה שאני רואה בינתיים לא מקומפל שום תמונה בקובץ הזה, לכן כמו שאמרתי אני צריך את כל התיקיה.

• הוסף לסימניות
כל התיקיה זה כמעט 800 MB!

• הוסף לסימניות
ב-dg foto art אפשר לעשות זאת? הלא כל התוכנה מלווה בתמונות פרוצות מחתונה כל שהיא, כולל כל הפונקציות / מסגרות/ אלבומים וכו' מדובר בהמון תמונות...

ובכל זאת יישר כח של מזכי העמלים לפרנסתם, לעשות זאת בקדושה וטהרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאלי;2331265:
ב-dg foto art אפשר לעשות זאת? הלא כל התוכנה מלווה בתמונות פרוצות מחתונה כל שהיא, כולל כל הפונקציות / מסגרות/ אלבומים וכו' מדובר בהמון תמונות...

ובכל זאת יישר כח של מזכי העמלים לפרנסתם, לעשות זאת בקדושה וטהרה!

אם זה לא מקומפל בתוך התוכנה (וכנראה שלא) זה די קל לעשות את זה.
השאלה רק איך ייראה התוכנה אח"כ, אני לא מכיר את התוכנה.

• הוסף לסימניות
מה עלי לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה