כללי החלפת תמונות

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה, ואשמח אם יוכלו לתת לי פתרון מהיר...
כמעט כל ערב אני יוצרת 3-5 קבצים עם דמות של ילד בפוטושופ עם שקיפויות ושאר ירקות, בשלב הבא אני מכניסה תמונות של ילדים נוספים, ממקמת במקום הרצוי מיצאת JPEG ובשלב האחרון מכניסה לאינד' כדי ליצא קובץ אחד של PDF.

הבעיה מתחילה שכל יום אני יוצרת לפחות 3 קבצים כאלה שמיוצרים מ20 - 30 תמונות של ילדים (בשכבות) , ולכל אחד יש תמונה משלו, כך שכבר נמאס לי לייצא ולשמור כל הזמן,
יש לכם רעיון למשהו אוטומטי בפוטושופ או אינדיזיין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamaid;407024:
יש לי שאלה, ואשמח אם יוכלו לתת לי פתרון מהיר...
כמעט כל ערב אני יוצרת 3-5 קבצים עם דמות של ילד בפוטושופ עם שקיפויות ושאר ירקות, בשלב הבא אני מכניסה תמונות של ילדים נוספים, ממקמת במקום הרצוי מיצאת JPEG ובשלב האחרון מכניסה לאינד' כדי ליצא קובץ אחד של PDF.

הבעיה מתחילה שכל יום אני יוצרת לפחות 3 קבצים כאלה שמיוצרים מ20 - 30 תמונות של ילדים (בשכבות) , ולכל אחד יש תמונה משלו, כך שכבר נמאס לי לייצא ולשמור כל הזמן,
יש לכם רעיון למשהו אוטומטי בפוטושופ או אינדיזיין?

באקרובט עצמו יש אפשרות להוסיף עוד דפים:
בחלון השמאלי -pages - ובמשולש options בתפריט insert pages יש אפשרות להוסיף כמה דפים שרוצים.

• הוסף לסימניות
לא מתאים לי אקרובט מכיון שכל קובץ קטן מגודל דף ההדפסה. ובאינד' אני מסדרת את הJPEG בצורה שיכנסו לדף הרצוי בהדפסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;407068:
למה את מייצאת לJPEG? תמקמי PSD
ואז?
יש לי 30 שכבות של תמונות שצריך כל פעם להדליק שכבה אחרת...

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות בLayer Comps,
אם הבנתי נכון, מכל שכבה תצרי Comp ואח"כ תכבי את העין,
בסוף תייצאי (סקריפט נראה לי) את כל הקומפ. לקבצים נפרדים.
מקוה שאכן יעזור.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות בLayer Comps,
אם הבנתי נכון, מכל שכבה תצרי Comp ואח"כ תכבי את העין,
בסוף תייצאי (סקריפט נראה לי) את כל הקומפ. לקבצים נפרדים.
מקוה שאכן יעזור.

• הוסף לסימניות
למה שלא תעשי את כל השקיפויות באינדיזיין?
אם מדובר רק בריכוך קצוות הוא יעשה לך את זה מעולה, ורק תצטרכי כל ערב להחליף את התמונות והאפקט ישאר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה