על רונית אני ממליצה מנסיון אישי שלי ושל עוד רבות מחברותי,תודה רבה
זה מניסיון אישי?
אולי יש לכן תמונות?
מתנצלת--אמאלה מזה הסיפור המפחיד הזה?
תודה רבה על העזרה
יש לכן שיער ממש מתולתל ועבה?ליאל פלבני אלופהההההההה!!!
עשינו אצלה משפחה שלמה...
כולנו מרוצות עד הגג!
סבלנית...
ויסודית...
ומקצועית ממש!!0502128060
וגם גרה בגני גאולה...אזור מרכזי ונח...
הי,צריכה דחוף המלצה מניסיון בלבד על מישהי (עדיפות ירושלים וסביבתה) שמקצועית להחלקת שיער נפוח ,עבה ומתולתל ברמה קשה
ועם תוצאות טבעיות ברמה גבוהה.
מכירה מישהי?
אודה מאד לעזרתך
ממליצה בחום ממש על ליאל פלבני, גילוי ברור.... גיסתי היקרה,הי,
גמני אם שיער כמו שלך לפי מה שאת מתארת כבר על סף יאוש ,
אשמח לשמוע מה עשית בסוף וכמה את מרוצה.
אם צריך באישי תעדכני את המייל שלך.
לא הלכתי בסוף מטעמים שלי, לא קשור לשמות שהועלו פההי,
גמני אם שיער כמו שלך לפי מה שאת מתארת כבר על סף יאוש ,
אשמח לשמוע מה עשית בסוף וכמה את מרוצה.
אם צריך באישי תעדכני את המייל שלך.
אני אשמח אם תצרפי את המספר שלה..אורית והב ממודיעין עילית אלופהה
ההחלקה מחזיקה הרבה זמן והשיער כיפי ונעים
מכירה המון! שעשו אצלה וכולן מרוצות
אם את רוצה מספר אני יכתוב לך
0538935728אני אשמח אם תצרפי את המספר שלה..
תודה![]()
תודה רבה.0538935728
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים