זהסנדלי בריכה שקופים? זה כפכפי אצבע?
אשמח לפירוט
לא מחייב, יש נעליים פושטיות בעשרים שקל וממש לא מחליקות.להרוס את הנעלים עם מים?
מי לא זוכר את השקפקפים מתחילת שנות האלפיים???סנדלי בריכה שקופים? זה כפכפי אצבע?
אשמח לפירוט
עוד רמז?...לא מחייב, יש נעליים פושטיות בעשרים שקל וממש לא מחליקות.
קניתי פעם משהו כזה באורבניקה...
(משמש לטיולים)
מי לא זוכר את השקפקפים מתחילת שנות האלפיים???
תגללי קצת למעלה מישהו עם לב טוב השאיר שם צילום של זה..עוד רמז?...
הפוך ... אני מחליק ככה יותר!הכי פחות מחליק, זה לשטוף כשיחפים.
ה' ברא לנו עור מיוחד בכפות ידיים ובכפות רגליים שבמגע ממושך עם מים, העור מתקמט (עור סבתא) וכך הוא מגדיל חיכוך ומונע החלקה.
מאוד ממליץ על טיפול יסודי בשורש הבעיה ולא לשים פלסטרים עם כל מיני שקפקפים וכל השאר,,,זה הפחד שלי כל פעם כשאני עושה ספונג'ה להחליק ולהתפרק לגורמים . מסוכן בגיל שלי
חבר'ה יש בכדור הארץ נעלי בית לספונג'ה שלא מחליקות ?????????????????????
הכל לוקח כפול זמן בגלל הזהירות בכל פסיעה. ומסוכן. באמת מסוכן!
(אגב בחדרים שיש לי דמוי פרקט הבעיה לא קיימת. רק בריצוף לפאטו)
לכמה זמן זה נותן את המענה?מאוד ממליץ על טיפול יסודי בשורש הבעיה ולא לשים פלסטרים עם כל מיני שקפקפים וכל השאר,,,
יש חומר שנקרא אנטי סליפ שיעיל מאוד למניעת החלקה על קרמיקה ובפרט על הלפטו.
והוא פשוט מדהים! 0 החלקה בכל מצב! וגם הרבה יותר זול!
פשוט לבדוק במקום נסתר בכדי לראות שלא משנה את גוון הריצוף. ואז פשוט לשפוך על הריצפה ולחכות להתייבשות.
מצורף
![]()
אנטי סליפ נגד החלקה לרצפת קרמיקה ופורצלן - ntsi
NTSI אנטי סליפ נגד החלקה לרצפת קרמיקה ופורצלן הנו הפתרון המושלם להגן על הרצפה מפני החלקה, ביישום פשוט וישיר מבלי לפגוע במראה האריחיםwww.ntsi.co.il
בהצלחה
קרוקס, אבל חדש! קרוקס ישן גורם להחלקה! לפני כ12 שנים החלקתי על גרם מדרגות שלם, "בזכות" קרוקס (מקורי...) שהסוליה שלהם השתפשפה. נשארתי עם כאבים באזור הנפילה עד היום. קורס חדש, לעומת זה, אמור להיות יציב ובטוח.זה הפחד שלי כל פעם כשאני עושה ספונג'ה להחליק ולהתפרק לגורמים . מסוכן בגיל שלי
חבר'ה יש בכדור הארץ נעלי בית לספונג'ה שלא מחליקות ?????????????????????
הכל לוקח כפול זמן בגלל הזהירות בכל פסיעה. ומסוכן. באמת מסוכן!
(אגב בחדרים שיש לי דמוי פרקט הבעיה לא קיימת. רק בריצוף לפאטו)
חחחח בזמני קראו לזה "מדוזות"זה
![]()
שקפקפים לגברים, נשים וילדים
שקפקפים לגברים, נשים וילדים, במגוון מידות שונות לבחירה, עשויים גומי פלסטיק PVC בצבע שקוף ומתאימים להליכה במים ובחוף.www.groo.co.il
ולפעמים יש אותם בחנויות נעליים במחיר של 10 שח אפי'
בזמני, כלומר לפני??חחחח בזמני קראו לזה "מדוזות"![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים