קראטין - 3-4 חודשים בערך.לכמה זמן מחזיקה ההחלקה
משתנה. הרבה פעמים תלוי בסוג ואורך השיער.ומה סדר גודל של מחיר?
את עושה לעצמך לבד?לא יודעת מה זה קרמית...
החלקת קראטין זו החלקה זמנית-בערך מחזיק 3 חודשים [תלוי בסוג השיער]
קראטין זה בעצם חומר,שמורחים על השיער בצורה יסודית מאד,ומקבעים אותו עם החלקה מאסיבית באמצעות מחליק שיער מס פעמים ,
לי אישית יש שיער חלק -אבל נפוח ,הקראטין מאד עוזר -ניראה שיער חלק ,טבעי
מהמם! זו כבר פעם שניה שאני עושה את זה ומאד מרוצה
לא. הקראטין בד"כ מורידה נפח ומחליקה קצת. הרבה יותר טבעי מהיפנית.ההשפעה של הקראטין היא כמו היפנית?!
כי אני חושבת שהיפנית היא מדי חלקה וממש לא טבעית...
לא עושה לעצמי. חומר מאד יקר ולא בריא. מלבד שצריך לדעת להשתמש נכון כדי לא להזיק מדי לשיער (בכל אופן כימיקליים).את עושה לעצמך לבד?
כמה עולה החומר ואיפה קונים?
אגב!לא עושה לעצמי. חומר מאד יקר ולא בריא. מלבד שצריך לדעת להשתמש נכון כדי לא להזיק מדי לשיער (בכל אופן כימיקליים).
יש הרבה כאלה שעושות את זה.
(באזור ירושלים - אוכל לתת לך פרטים של כמה).
לא יודעת. עשיתי אצל כמה שטענו שהחומר יקר. (ובטח, את צודקת שהתשלום הוא גם על העבודה).אגב!
החומר לא כ"כ יקר עיקר התשלום (300 -400 ש"ח תלוי באורך)הוא על העבודה -לחפוף ,לייבש,להחליק 3 פעמים
עסק של שעתיים שלוש
גמני עשיתי ב1,200 ש"ח, והיא לא גמרה להסביר לי שהיא ממש מפסידהלא יודעת. עשיתי אצל כמה שטענו שהחומר יקר. (ובטח, את צודקת שהתשלום הוא גם על העבודה).
יש לי כמה. תוכלי לפנות באישי.יש לכן המלצות על מישהי?!
(ירושלמית..)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים