התייעצות החלקת פעם את השיער ? אשמח לעזרתך !

• הוסף לסימניות
שלום לכולם ותודה רבה מראש לכל העוזרות תמיד כייף לישאול ולהיתייעץ כאן !

אז ככה קניתי מחליק בהמלצה של נשים מיכאן והוא באמת טוב ושווה אבלללל ...........
פתחתי אותו ובאתי לעשות החלקה פעם ריאשונה במחליק עבד מצוין אבל שסיימתי אני מגלה שכל השיער היתנפח מה שלא קרה לי מעולם בשום מחליק אחר מישהי יודעת מה הסיבה ? למה קרה ? איך אפשר לימנוע?

דבר שני אם יש המלצה מידע ניסיון איך אפשר לשמר את ההחלקה שלא תרד מידי מהר אולי לשים איזה חומר או משהו אחר ?

• הוסף לסימניות
שמעתי שזה קורה כשהשיער רטוב
אפשר לשים מעט ספריי סיליקון. את מורחת מעט על הידיים ו'מכניסה' לתוך השיער

• הוסף לסימניות
אם השיער רטוב אל תחליקי אותו!! .... זה ישרוף את השיער ויתן לו מראה שרוף וחסר חיות.
לאחר שהשיעור התייבש, ולאחר הגיהוץ- שימי את הספריי הסיליקון כמו שנני5 המליצה.

אני הזמנתי ספריי סיליקון מעולה מהאתר הזה-

• הוסף לסימניות
שלום לכולם ותודה רבה מראש לכל העוזרות תמיד כייף לישאול ולהיתייעץ כאן !

אז ככה קניתי מחליק בהמלצה של נשים מיכאן והוא באמת טוב ושווה אבלללל ...........
פתחתי אותו ובאתי לעשות החלקה פעם ריאשונה במחליק עבד מצוין אבל שסיימתי אני מגלה שכל השיער היתנפח מה שלא קרה לי מעולם בשום מחליק אחר מישהי יודעת מה הסיבה ? למה קרה ? איך אפשר לימנוע?

דבר שני אם יש המלצה מידע ניסיון איך אפשר לשמר את ההחלקה שלא תרד מידי מהר אולי לשים איזה חומר או משהו אחר ?
אני חושבת שהפיתרון הכי יעיל זה לעשות החלקה אורגנית שמשקמת שער וכו מאשר כל יום לעבוד שעות על השיער ולשרוף אותו.........

• הוסף לסימניות
332c600065d9fee180d40786fee1db5c.png

יש לי סיליקון שלהם ניראה לכם טוב ?
שמים את זה אחרי ההחלקה ?
לא הורס?

• הוסף לסימניות
גם אם זה רק השורשים וזה לא ממש רטוב?
הרטיבות זה הגורם להיתנפחות?
את יכולה לגהץ את החלק היבש. רק תזהרי לא לגהץ שערות שרטובות, אפילו לא מעט!!
כשהשיער רטוב הוא לא נפוח.... כך שהרטיבות היא לא הגורם להתנפחות.

332c600065d9fee180d40786fee1db5c.png

יש לי סיליקון שלהם ניראה לכם טוב ?
שמים את זה אחרי ההחלקה ?
לא הורס?
לא מכירה את החברה... :(
וסיליקון שמים אחרי ההחלקה ולא לפני. זה לא הורס את ההחלקה .

יש אפשרות לשים קרם לחות ע"מ להוריד נפח, אבל שימו לב שהוא בשונה מספריי סיליקון, כן הורס מעט את ההחלקה.... שימו מעט

• הוסף לסימניות
הסיליקון שלי הוא לא ספריי אלא ששימים על היד ומורחים השאלה איך לימרוח בצורה טובה שלא תשאיר כמו כתמים רטובים או תהרוס

• הוסף לסימניות
הסיליקון שלי הוא לא ספריי אלא ששימים על היד ומורחים השאלה איך לימרוח בצורה טובה שלא תשאיר כמו כתמים רטובים או תהרוס
אהה אותה בעיה שיש לי עם הקרם לחות!! לא מצאתי פתרון לצערי.... :(
לכן עברתי לספריי. הבעיה נעלמת! ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
שימי סרום פשתן תוך כדי ההחלקה ומעט לאחריה יוצא שיער מדהים!
ואם נתקעת בשעה מאוחרת בלי כלום אפשר גם למרוח מעט שמן תינוקות גם עושה עבודה מעולה!

• הוסף לסימניות
בדרך כלל יוצא לי יותר מידי טוב
אבל קרה לי פעם אחת שהיתנפח
ופעם שניה שלא היחיזיק כל כך ולכן שאלתי אם יש עצות
אשמח לישמוע עוד

• הוסף לסימניות
לי יש את הסרום הזה-
סרום.jpg

עושה את העבודה יופי לאחר עבודת המחליק (ולאו דווקא...)
לוקחים ממש קצת על היד ומעסים את השיער מהשורשים כלפי חוץ.
יש לי אותו כבר שנייים ואני רק בחמישית הראשונה של הבקבוק :p
רק שתביני כמה צריך לקחת בכל פעם! ממש כמות מזערית.
בכל מקרה, אם את מעוניינת, עשיתי מין שיקום שיער, יצא מאלף, הוא לשלושה חודשים פלוס מינוס, יוצא ממש ממש טבעי, מי שלא מכיר אותך לא יחשוב שעשית איזושהיא החלקה. ממליצה ממש.
אם את מעוניינת אתן לך פרטים.

• הוסף לסימניות
אני לא מחפשת כזה דבר מחפשת שפעם ב..... שאני עושה החלקה יחזיק לי יותר זמן
שמן תינוקות אותו אפקט?

• הוסף לסימניות
הסרום הזה מאוד מחזיק את ההחלקה (החד פעמית) במראה בריא, חלק וחי כזה... הוא גם שומר שהשיער לא יתנפח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה