עזרה החלקת שיער

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בדחיפות אחת שעושה החלקת שיער בבני ברק, באיזור משכנות יעקב, ליד רחובות אורליאן-בירנבוים, הייתי אצלה ואני לא זוכרת את השם שלה, אולי אורטל, משהו כזה. מישהי מקצועית מאד. מי מזהה למי אני מתכוונת, ותוכל לתת לי את הפרטים שלה שנאבדו לי???

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בדחיפות אחת שעושה החלקת שיער בבני ברק, באיזור משכנות יעקב, ליד רחובות אורליאן-בירנבוים, הייתי אצלה ואני לא זוכרת את השם שלה, אולי אורטל, משהו כזה. מישהי מקצועית מאד. מי מזהה למי אני מתכוונת, ותוכל לתת לי את הפרטים שלה שנאבדו לי???
מקפיצה שוב.
מי יודעת???

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שווה להגיע מכל מקום. עשינו אצלה כמה אחיות ואין תוצאות מדהימות כאלו!!
לא מאמינים לנו שזה שיער שעבר החלקה.
כנ"ל

אגב, היא עברה לאשקלון, אבל אני יודעת שכשיש הצטברות של בקשות היא באה לפתח תקווה להורים שלה.

• הוסף לסימניות
היא ילדה לפני כמה ימים....
מחפשת המלצות נוספות
מכירים?

• הוסף לסימניות
הלן
תותחית! וגם זולה
0532299919

• הוסף לסימניות
מישהי יכולה לכתוב סדר גודל של מחירים על החלקה אורגנית?
כלומר כמה עולה אצל מי שהמליצו פה...
תודה:)

• הוסף לסימניות
רונית-מתחיל מ-1000
הלן- 300 קראטין 500 אורגנית (לא משנה האורך)

• הוסף לסימניות
לא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה