כללי החלת אפקט / סגנון של פוטושופ על עמודים רבים של PDF

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ PDF עם עמודים רבים מאד, שכיון שהם סרוקים (ובהדפסה האותיות יוצאות נקודות נקודות), אני רוצה לחדדם ולהשחירם.

יש לי דרך לעשות זאת בפוטושופ.
להכניס את עמוד ה PDF לפוטושופ, ולהחיל עליהם את הסגנון Posterize ושם להוריד מ 4 ל 2.
לחילופין ניתן לעשות זאת גם ע"י Curves.
מה שרציתי לשאול, איך אני עושה זאת על קובץ שלם של PDF שיחול בבת אחת על כל העמודים?
כי כאמור מדובר בקובץ עם למעלה ממאה עמודים.

נ.ב. אם מישהו יש לו רעיון איך לסדר את הבעיה הנ"ל בצורה אחרת, גם יהיה טוב.

• הוסף לסימניות
ב״ה

להכין שכבה עם שלל האפקטים שציינתם לעיל, ולהכניס את כל עמוד פי די אף כשכבה נפרדת מתחת לשכבה שצוינה לעיל. ולייצא.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות זאת ב'מכה' אחת על כל הקובץ, או שצריך לעשות זאת על עמוד עמוד?

• הוסף לסימניות
אפשר בבת אחת.
אתה הולך קובץ, אוטמט, BATCH FILE וממשיך משם...
אתה צריך להכין מקרו מראש, אקשן, ולהחיל אותו על כולם.
אין לי נסיון בזה, אבל אני יודע שזה קיים...

• הוסף לסימניות
קודם כל מתנצל, אבל לא הבנתי מה כתבת.
מלבד זאת עושה לי רושם לפי מה שכתבת להכין מאקרו, שזה לא יפתח לי את הכל בקובץ אחד, אלא יפתח את כל העמודים כל אחד בקובץ בפני עצמו. וזה אני יודע איך לעשות.
השאלה שלי היתה האם יש אפשרות לפתוח בקובץ אחד את כל העמודים, כאשר כל אחד בשכבה אחרת.

ושאלה נוספת, לגבי מאקרו, הכנתי מאקרו שעושה זאת למקרה וארצה לפרק את הקובץ לעמודים ולעשות זאת על תיקיה שלימה, אבל כיון שמדובר בקובץ PDF זה נפתח בפוטושופ במצב שהשכבה נעולה (Background) ולכן כנראה המאקרו לא עובד.

וזאת, על אף שבמאקרו הקלטתי לפתוח את המצב הזה, וכשאני פותח עמוד PDF בודד ומחיל עליו את המאקרו הוא פועל את פעולתו, אבל כשאני עושה זאת על תיקיה שלימה דרך File>Scripts<Image Processor אזי זה לא מצליח הפעולה.

זה אמנם שומר לי תיקיה שבה קבצי PSD של כל ה PDF, אבל כשאני פותח אותם אני רואה שהמאקרו לא עבד עליהם.

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש לאליעזר סקריפט שפותח אוטמטית את השכבה הזו הראשונה. ואז יתכן שתוכל באופן אוטמטי לעשות כן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה