כללי החלת מאסטר B על מאסטר A

• הוסף לסימניות
בניתי תיבות טקסט במאסטר B, שמבוסס של A. הבעיה, שאני לא מצליח להזרים טקסט משורשר בדפים... התיבות טקסט של B אינם באים כלל לידי ביטוי, כאשר הם מבוססים על A. ניסיתי להעלות את B מעל A, ולא עבד.
אם אני לא כ"כ מובן, המטרה שלי היא להחיל משהו מסוים כל שבעה עמודים, כאשר לפני כן עוצב גריד בA. את המשהו המסוים בניתי ב-B וביססתי אותו על A ע"מ שאותו משהו יופיע בכלל בדפים הרגילים.
אוחחחח מקווה שהסברתי את עצמי כדבעי.

• הוסף לסימניות
אפשר לעבוד בשכבות רק ע"י מאסטר A
נועלים את השכבה של העיצוב וככה יותר נוח לעבוד....

• הוסף לסימניות
נעלתי את שכבת העיצוב, ועדיין אין לי שרשור בתיבות טקסט של B...

• הוסף לסימניות
אפשר לעבוד רק עם מאסטר- 1

• הוסף לסימניות
אוקיי... אם כך - איך אני יכול לגרום לאוביקט מסוים להופיע כל שבעה עמודים בלבד, ולא בשאר?

• הוסף לסימניות
במסטר B שלא תהיה תיבת טקסט כלל, רק האלמנט שאתה רוצה שיחזור על עצמו
תחיל על כל העמודים את מסטר A, אח"כ תחיל מסטר B רק על העמודים שאתה רוצה (אפשר בפעולה אחת אם תיצור סדרת מספרים באקסל או משהו)
זה לא ימחק את התיבה שנמצאת בעמודים האלה

• הוסף לסימניות
אין עליך אברהם.

• הוסף לסימניות
אממ רגע...
את תיבות הטקסט אני לא בונה ב-B אלא ב-A? אם כן, איך אני מגדיר שהן יופיעו כל עמוד שביעי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה