דרוש מידע החל ממחר: מבצע אכיפה משמעותי של הנחיות התו הירוק ועטיית מסיכה במרחב הציבורי, המבצע יכלול מתן קנסות של עד 1,000 ש״ח - ללא אזהרה מוקדמת !

• הוסף לסימניות
ביננו, השוטרים עושים נטו את העבודה שלהם לא שהם חושבים שכך צריך לעשות
חחחחח
הלוואי!!! באיזה מדינה אתה חי????
אני בינתיים רואה תחרות בין בג"ץ למשטרה מי פועל יותר משיקול דעת נקי, וללא מניעים אישיים.... לדעתי כעת המצב תיקו

• הוסף לסימניות
באיזה מדינה? במדינה בעלת החלטות בלי בסיס והשתלטות על אזרחים חסרי ישע
וכן, אתה חושב ששוטר שנותן לך דו"ח וצועק בכל האוטובוס סכנה וכו'
זה בגלל שהוא חושב שזה באמת צודק?...
לא, המסכה שלו והדוחות זה רק מתוקף תפקידו.

• הוסף לסימניות
באיזה מדינה? במדינה בעלת החלטות בלי בסיס והשתלטות על אזרחים חסרי ישע
נכון מאד!
לא, המסכה שלו והדוחות זה רק מתוקף תפקידו.
ותפקידו הוא - שכיר במאפיה שלוחת הרסן אשר שמה משטרת ישראל,
אשר כל השותפים בארגון זה יודעים לאיזה גוף מושחת הם משתייכים.

• הוסף לסימניות
כנראה שאתם נתקלתם בשוטרים נחמדים, שרק הסבירו לכם מה זה נגיף הקורונה ואיך לשים מסיכה. ולא דפקו לכם דו"ח בלי להקשיב בלי להבין את הסיטואציה... פעם הבאה תשלחו את השוטרים האלה אלי ולא את המעצבנים שדפקו לי דו"ח ולכן רק ספציפית המקרה שלה וכנראה גם של עוד אלפי אנשים היה מרגיז
מאחר ואני רוב הזמן עם מסכה (בחוץ על כשהיא לא על הפה ובמקומות סגורים על הפה) ולא גרה בבני ברק, לשמחתי לא נתקלתי בשוטרים שכאלה ולא רוצה גם להיתקל איתם!!!!
לא מצדדת בעדם כלל וכלל, התייחסתי עם הדגשה ספציפית למקרה הזה, בו הפקח ביקש מאישה, ברוטלית! פשוט ברוטלית שמשתמשת בחוק יותר ממה שצריך, ועוד טוענת שהצליחה לבטל 9 מתוך 11 דוחות, משמע ש 2 היו צודקים לחלוטין! והיא סתם רוצה להראות לכל העולם שיש לה תעודת עו"ד, וואהו! אלופה!!
אז לאישה כזו אומרים, סיימי עיסוקיך בבנק וצאי! לא דיברו על מקרה בו הוא ישב להתעלל בילדה ברחוב. בסדר?
ולא, אני לא חושבת שאנחנו חיים במדינה שפויה, לצערי.

• הוסף לסימניות
לא גרה בבני ברק, לשמחתי לא נתקלתי בשוטרים שכאלה ולא רוצה גם להיתקל איתם!!!!
גם אני לא גר בבני ברק וגם לא במודיעין עילית ואפי' לא בירושלים, וכן נתקלתי בשוטרים כאלה (כמובן רק באוטובוסים של הציבור החרדי בעיר ולא בציבור הכללי.)

• הוסף לסימניות
כשמישהו פטור ממסיכה, ושוטרים לא מקבלים את זה
תסבירו לי מה כזה קשה להוציא את האישור בצורה מנומסת ושקטה להציג לשוטר ולגמור את האירוע,
למה היה צריך להיות צעקות ועו"ד ונעליים, יאללה, אחזנו שאת עו"ד מהוללה ותגישי תביעה.
תאמינו לי שאני האחרונה בלהצדיק את ההתנהלות אבל משהו בהתנהלות שלה היה לא תקין.

• הוסף לסימניות
תסבירו לי מה כזה קשה להוציא את האישור בצורה מנומסת ושקטה להציג לשוטר ולגמור את האירוע,
למה היה צריך להיות צעקות ועו"ד ונעליים, יאללה, אחזנו שאת עו"ד מהוללה ותגישי תביעה.

@SHILATI חטפת פעם דו"ח???

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה היה צריך להיות צעקות ועו"ד ונעליים, יאללה, אחזנו שאת עו"ד מהוללה ותגישי תביעה
אנחנו לא היינו שם, ולא ראינו מה היה קודם.
בהתחלה הווליום היה יחסית נמוך ומול האזנים הקשובות שהיו מולה זה עלה...

• הוסף לסימניות
לא חשוב,
ניסיתי להבהיר סה"כ שלא אהבתי את ההתנהגות שלה, לא קשור לשוטר, יש דרך.
האמינו לי, אין לי שום מניה אצל משטרת ישראל....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה