אפשר מקור ??לא קשור לציבור החרדי
נכון ושם יש שביתה מוחלטת ממחרנאות מרגלית יש בציבור החרדי
אמונה יש בציבור החרדי
ויתכן גם אחרים
סליחה על הבורות, פשוט אני שמעתי רק את הפעם האלף ולא את כל ה999 הקודמים...בפעם האלף..
אלה הרשתות ששובתות ממחר
כל השאר רק יהנו מפירות השביתה אבל לא ישבתו בפועל
כל מטפלת ששובתת מוזמנת מחר להפגנה בכיכר מלכי ישראל
מטפלת שתגיע זה יוכר לה כיום עבודה רגיל
צפה בקובץ המצורף 971100
הרשימה היא זאת של החתומים שם בסוף המסמך הנ"ל.תכל'ס איפה אפשר להגיע לרשימה של הרשתות שישבתו?
1001...סליחה על הבורות, פשוט אני שמעתי רק את הפעם האלף ולא את כל ה999 הקודמים...
ובתגובה שלך המצוטטת גם לא ברור בדיוק לאיזה רשימה אתה מתכוון,
תכל'ס איפה אפשר להגיע לרשימה של הרשתות שישבתו?
חחחלמה במגזר החרדי לא שובתים?
אולי באופן יחסי לעבודות האחרות במגזר זה נחשב טוב.חחח
אולי התנאים שם טובים למטפלות שאין צורך לשבות..
צר לי אבל..אולי באופן יחסי לעבודות האחרות במגזר זה נחשב טוב.
לפחות להצטרף לגל.צר לי אבל..
המצב כ'כ גרוע שאין חשק לשבות
הבן שלי בנאות מרגליתנכון ושם יש שביתה מוחלטת ממחר
הבת שלי באמונה,הבן שלי בנאות מרגלית
המעון פועל כרגיל
עיר?הבן שלי בנאות מרגלית
המעון פועל כרגיל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים