נספח לאתגר החפץ החסר • נספח לאתגר 146

• הוסף לסימניות
שימו לב, האתגר הנוכחי יותר מתמיד, היו המון יצירות מעוותות.

תמונה ללא עיוותים או 6 אצבעות זה בייסיק! הרבה לפני היצירתיות וההתאמה להנחיות. אין מצב להעלות לתחרות אתגרים תמונה מעוותת.

• הוסף לסימניות
ללא ממתקים מסוכרים
צפה בקובץ המצורף 1830012
קודם כל תודה ענקית ל: @לעשות רצון ה' לאתגר היפה והמעניין.
רציתי לשתף את הקוראים בבעיה שהייתה לי בעת שהעליתי את היצירה: שהסינון שלי "נטפרי" מיד חסם לי את זה ללא בדיקה כלל
עד שפתחתי את הקובץ ושמרתי דרך תוכנת פוטושופ כמובן ללא עריכה כלל ואז הקובץ נשלח לבדיקה, ונפתח. האם ידוע למישהו הסיבה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ביצירה הנוכחית כמה שניסיתי לבקש מהAI [משתי אתרים] לעשות רק כסאות אחת על השניה ללא סולם הם התעקשו לשים גם סולם אז זה היה הכי פחות סולם... כנראה שהם לא יכולים לקבל דבר כזה צבעי ללא סולם:)
מסכימה איתך
אני "בזבזתי" את כל הנקודות שלי בכל הבינות כדי ליצור ילד שהולך עם ספרי לימוד בידיים ללא תינוק, הן לא קבלו שיש כזה דבר, בסוף רק קנבה הסכימה לערוך לי כזו תמונה
לדעתי זה חלק מהאתגר

• הוסף לסימניות
???
ה' הוא לא משהו חיצוני שקיים בעולם כמו מטריה או קרמבו!
יכול להיות קיים ה' ללא עולם
אבל לרמז שיתכן לחשוב משהו הפוך זה הפיכת ה' לבובה כמו כל העבודות זרות רח"ל!
ובכלל מה זאת אומרת בלי השם? שהיה השם ואז הוא מת או נגמר, או שהוא לעולם לא היה?
קיים פה חוסר בהבנה מה זה השם

• הוסף לסימניות
תעזרו לי?
מנסה ליצור תמונה של עולם ללא הזרת בכף הרגל....😉
אדם מפוג'ם ויחף בבית חשוך שנתקע בקצה הרגל של השולחן והוא ממשיך להיות מחויך ונינוח......
לא מצליחה לייצר תמונה הגיונית....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה