יו"ר דירקטוריון אנג'ל הפגין מול מרן רה"י. האם תפסיקו בגלל זה לרכוש ממוצרי החברה?

• לא קונה אנג'ל עד להתנצלות!

• לא משתתף בחרם הצרכני

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
1683199992187.png

1683199997304.png

הירידה באחוזים שצולמה פה היא בכלל לא מהיום, כמו כן ב-1/5 הייתה ירידה יותר גדולה
זה טבעי ולגיטימי, לא קשור למה שהיה היום
נחכה למחר לראות אם השינוי הוא משמעותי בייחס לאחוזי השינוי הסטנדרטיים...

שלחתי להם באתר:
שלום וברכה,
אני לקוחה קבועה שלכם, נהניתי מאד מהמוצרים האיכותיים שאתם מציעים.
הבנתי שהבוקר קרה מקרה חמור מאד, בה הפגין עומר בר לב מול ביתו של ת"ח גדול,
אני מצטערת לעדכן שאפסיק מהיום להשתמש במוצרים שלכם, אני בטוחה שזה יהיה קשה כי אנחנו רגילים למוצרים האיכותיים שלכם, אבל לביזוי של גדולי תורה לא אוכל לשתוק,
תודה רבה!

תפסיקו להשתלח אחד בשני,
ינעלו את האשקול וזה לא יעבור הלאה,
אני רק עכשיו גיליתי את מה שהיה וכמובן וכמובן שהכפת לי מהרבנים שלנו ואני בל"נ לא יקנה אנגל,
זה לא עניין של חרם כזה או אחר זה עניין של אני לא יפרנס את מי שמבזה אותי...

עומר בר לב הוא לא עובד של החברה, הוא יו"ר הדירקטוריון
(לא בטוח בכלל שמקבל שכר. הרבה דירקטורים לא מקבלים שכר)
שכרו של בר לב כיו"ר הדירקטוריון יהיה 120 אלף שקל בשנה, בדומה לשכרו של היו"ר הקודם

זה נתונים מאתמול
נכון...הפעילות היום בבורסה מתחילה רק מארבע אחה"צ
מצ"ב קישור לאתר מאיה למעוניינים לעקוב : )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה