יו"ר דירקטוריון אנג'ל הפגין מול מרן רה"י. האם תפסיקו בגלל זה לרכוש ממוצרי החברה?

• לא קונה אנג'ל עד להתנצלות!

• לא משתתף בחרם הצרכני

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
ולכן? אנחנו אלו שצריכים ללכת להפגין?
קודם שנפגין נגד החכי"ם שנלחמו בא' מצדיקי הדור וממקימי המפלגה ואחרי זה נחרים חברה ששייכת לאחד שהלך להפגיןם ליד פונוביץ
הסדר, זה מה שמפריע לך? מה קודם למה?
או שאתה נגד המחאה במקרה זה , בכל מקרה

הסדר, זה מה שמפריע לך? מה קודם למה?
או שאתה נגד המחאה במקרה זה , בכל מקרה
מפריע לי הצביעות!
כשחרדי או נבחר ציבור פותח את פיו נגד רבנים וכו' הכול סבבה
אבל אם פוליטקאי חילוני עושה את זה מיד זה זלזול בכבוד התורה וכו'

מפריע לי הצביעות!
חלילה מלומר כך,
מוחים בכל תוקף,
אבל אין כאן המקם לדיון זה.

טוב תכלס כל ראשי ורבני ישיבת פונוביז לא חולמים לומר למנהל ההספקה להפסיק לקנות אנג'ל בכמויות
למאות תלמידי הישיבה...הם פחות בענין לשמוע למחאות הרשת החרדית

תכלס לא נראה לי שהולך לצאת מזה משהו
1683205643955.png

מפריע לי הצביעות!
סבבה? חס וחלילה. שניהם גרועים מאד.

מפריע לי הצביעות!
גם לי מפריעה הצביעות בחרם הזה
לא מרגיש שמגיע ממניעים טהורים

מה שאני מנסה להבין
ברצינות ללא גרם של ציניות
נניח ההפגנה היית מול ביתו של אחד מרבני עץ לדוג'
מה היה קורא אז?

כנ"ל, חרם על אנג'ל.
ואני לא עצני"ק. מבטיח !

ותעשו טובה,
אל תקחו את זה לשם, חבל.
הוצאת דברים מהקשרם.
לגמרי.

טוב תכלס כל ראשי ורבני ישיבת פונוביז לא חולמים לומר למנהל ההספקה להפסיק לקנות אנג'ל בכמויות
למאות תלמידי הישיבה...הם פחות בענין לשמוע למחאות הרשת החרדית
את אומרת מידיעה?
כי אישה כאן בפרוג שעובדת עם רכישות מרוכזות של ישיבות סיפרה על עשרות ישיבות שהתקשרו לעבור למאפיות אחרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה