כללי החתונה כבר קרובה, ומונוגרם אין...

• הוסף לסימניות
בתור אחת שלא סובלת את המושג מונוגרם, וכל ההתקשקשות סביבו מעולם עוד לא יצא לי לעשות דבר כזה. עכשיו, יש לנו חתונה במשפחה, והם מבקשים ממני בתור גרפיקאית ליצור מונוגרם יפה ויוקרתי שיהלום את האירוע. (ממש לא בכוון של גביע שעם משקפי מגדלת מיוחדות אפשר לאתר שם את האותיות, כינור וחצוצרה ודאי שלא, הם רוצים משהו חלק ויפה שלא יוצר שום תמונה)
ואני? אנא אני באה איזה תוכנה בכלל לפתוח? מי יכול ברוב טובו להסביר לי הקטנה הבורה בעניני מונוגרמים איך מייצרים דבר כזה?
אולי להעלות לי כמה להשראה....
כל עזרה תתקבל
בשמחות אצל כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אה כן, שכחתי, האותיות הם ל', ש', ח'

• הוסף לסימניות
פשוט תפתחי אליסוטרייטור, תנסי לכתוב את האותיות הנ"ל בכמה פונטים, ולשחק במיקומים, בחיבורים, אולי גם לשנות בחץ הלבן קצת...., עד שיצא משהו שישביע את רצונך או רצונם.
(מונוגרמים מסובכים מומלץ לצייר סקיצה ביד ואז לעבור עליה במחשב)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
וואלה! גם אני יושבת עכשיו בנסיון לעשות מונוגרם.... כבר כמה ימים - לא הולך לי
לדעתי בניית מונוגרם - יותר קשה מבניית לוגו!
אל תרגישי דפוקה אם לא הולך לך

בדרך כלל אין שיווי משקל ועוד כל מיני בעיות כאלו......
ואם האותיות קשות - אז בכלל

אני יושבת עכשיו על מונוגרם של 4 אותיות: נ צ ב ג
(......)

סורי אבל אני לא יכולה לעזור לך :(

בהצלחה לשתינו :)

• הוסף לסימניות
העליתי מונוגרם , שהאותיות בו זה ג,ש,ט,י
השם משפחה זה ג' ולכן הגרפיקאית לקחה את הרעיון של האות של השם משפחה
והכניסה בו את האותיות של החתן והכלה.....
ואגב יש שם אשכול ענבים שזה - גפן ''ענבי הגפן בענבי הגפן''......
בהצלחה!!!

קבצים מצורפים

• לוגו להזמנה.jpg
    KB 753.5 · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
2 מונוגרמים שעשיתי, אולי יעזור לך...
הראשון מהאותיות - פ' א' ע'
הגביע (כבקשת הלקוחה) - ס' י' ב'

התוכנה, אילוסטרייטור כמובן.
הכי נכון, לחשוב קודם עם דף ועיפרון ואז לבצע עם כלי הציפורן.
לפעמים עוזר גם מה שכתבו לך כבר, לכתוב את האותיות באילוס' בכל מיני פונטים ולנסות לראות מה יוכל להשתלב במה... מה יוכל להתחבר, וכו..
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• מונוגרם אסתי סופי.png
    KB 52.8 · צפיות: 74
  • מונוגרם שבי.png
    KB 166.1 · צפיות: 75

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה