החתן, האבא והרב........ והאח הקטן.

• פותח הנושא yossmor2
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_2436.jpg
    KB 288.7 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
באסה שהוא לא ימינה יותר והם מעט שמאלה....מפריע לי הצהוב משמאל...בסה"כ יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
תמונה חמודה כ"סנאפ שוט".
צורם לי האצבע שעל האף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תם;641940:
באסה שהוא לא ימינה יותר והם מעט שמאלה....מפריע לי הצהוב משמאל...בסה"כ יפה מאוד!

נכון, וגם קרופ לא יעזור.

נכתב ע"י שלמה;641979:
תמונה חמודה כ"סנאפ שוט".
צורם לי האצבע שעל האף

התמונה לא ממש עונה להגדרה של סנאפשוט, כי כאן היה תכנון כלשהוא.
והאצבע...טוב, היא לא באמת באף אלא לפניו :)

• הוסף לסימניות
הוא טובל את הפיאות בסלט.
תמונה חמודה

• הוסף לסימניות
ביצוע חזק!
קצת חבל שהיא פוזלת ימנית.. וכן יש איזהיא הרגשה חתוכה בילד

• הוסף לסימניות
אישית? אני אהבתי

לא חייב שהתמונה תהיה רק מוצלחת למהדרין.
זה כבר לא טיבעי בכלל בכלל כשזה מידי מקסים.

היא צכה גם לספר. להגיד משו.. לרגש.

לא רק קר!!!

אני צכה אותך בבר מצווה של הילדים שלי יוסי!!!!:)
מקווה שעד אז עדיין תהיה צלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה