מידע שימושי הטבה למורות דרך ארגון המורים, מחשב נייד ב990 ש״ח

• פותח הנושא Panda
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
למה?
עדיף ב18,000
מי שמעדיף ב2500 שיגש לחנות המחשבים הקרובה. מי שבכל זאת מעוניין ב1800 יכול לפנות אלי.
סהכ מעוניינת להשתמש בסבסוד ולקנות מחשב יותר מקצועי.

לגבי מס' רשיון יש רשיון חינם לאופיס 365 למורים ותלמידים עד 5 מחשבים בקישור הבא

@פרסומון
אולי אתה יודע- קניתי את המחשב הזה של ארגון המורים, זה מגיע לי עם וינדוס ואופיס מותקנים ברישיון.
יש אפשרות למכור יד שניה את הווינדוס והאופיס? אולי גם לא אכפת לי כולל הדיסק קשיח (SSD, M.2, 256GB)?
אני יכול להסתדר גם בלעדיהם;)
אלה על פי רוב רשיונות OEM, שמגיעים עם המחשב הזה ספציפית.
בכל מקרה, אלה רשיונות למורים, שגם ככה מקבלים בחינם.

@פרסומון, אשמח לשמוע מה השווי של המחשב ללקוח רגיל ובכמה משתלם לרכוש אותו? (גילוי נאות: מעוניינת למכור).
תודה רבה

אני מעוניין לקנות 1500 ש"ח מזומן
מי שרוצה למכור שיפנה A1800550@גימיל קום

מתי יש שוב?
איפה מתעדכנים?

שואלת בשביל חברה
יש מי מבין הקונים שעדין רלוונטי עבורו למכור?
תודה לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה