דרוש מידע הטבות במעבר לבנק

• הוסף לסימניות
מחפש הטבות במעבר לבנק
בעיקר בתחום ההלוואות
כמוכן כמה שפחות עמלות
TYVM

• הוסף לסימניות
אין לי מידע קונקרטי

אבל גובה העמלות שתקבל בהלוואות, תלוי במידה רבה בדירוג האשראי שלך (שמשותף וגלוי לכל הבנקים)

תוכל לבדוק ב''קפטן קרדיט'
מה הניקוד שלך. אם הוא טוב, תנהל מו"מ מול הבנק שלך/אחר

• הוסף לסימניות
אין לי מידע קונקרטי

אבל גובה העמלות שתקבל בהלוואות, תלוי במידה רבה בדירוג האשראי שלך (שמשותף וגלוי לכל הבנקים)

תוכל לבדוק ב''קפטן קרדיט'
מה הניקוד שלך. אם הוא טוב, תנהל מו"מ מול הבנק שלך/אחר
תודה
אני מכיר את הנושא היטב
אבל ישנם בנקים שכחלק ממעבר אליהם מאפשרים חבילת הטבות הכוללת הלוואה בריבית אטרקטיבית
כזו שלא היית מקבל גם לו הדירוג שלך היה 995
אז אני מתעניין אם יש עוד בנק חוץ מיהב שנותן הטבה בכזה סדר גודל (120,000 בפ+1)

• הוסף לסימניות
בנק מזרחי נותן הלוואות טובות יחסית בפתיחת חשבון.

• הוסף לסימניות
אם אתה מורה בארגון המורים, ומקבל שכר ממשה"ח

אפשר לקבל 100,000 בפריים מינוס חצי (החזר בניכוי מהמשכורת)

• הוסף לסימניות
יש בלאומי 50,000 בלי רבית בכלל [פעם היה גם 70,000 במשכורת של 12K לא יודעת אם גם היום]

• הוסף לסימניות
יש בלאומי 50,000 בלי רבית בכלל [פעם היה גם 70,000 במשכורת של 12K לא יודעת אם גם היום]
בלי ריבית עם הפקדה של משכורות 7000 נטו ושימוש של 2000 ש"ח בכרטסי הבנק או 70אש"ח עם התחיבות למשכורת 12 נטו.
אם המשכורת היתה פחות משלמים 8% ריבית שנתית על החודש הספציפי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה