דרוש מידע הטבות לאחר לידה - שערי צדק ועין כרם

• הוסף לסימניות
ואיפה החלטת בסוף?
אין לי כח ללכת לסיור
לדעתי אין מה לראות מראים לך את כל הטוב והיפה....
ילדתי 4. בהר הצופים לא בגלל ההטבה אבל היא מאד עשרה לי לעבור שם את האשפוז בתנאים ממש לא טובים.....
מה התרשמת משיבא?
אין מה להשוות בין הדסה עין כרם להר הצופים מבחינת התנאים והמקצועיות, וזה לא משהו שאפשר לפספס בסיור.

אני אישית בחרתי בהדסה עין כרם בגלל המקצועיות והגישה הפחות התערבותית והמחלקה החדשה של ביות מלא (היה לי חשוב חדר פרטי)
בחדר לידה הייתה לי חוויה ממש גרועה, אבל כן הרגשתי שנתנו לי את מה שרציתי (לידת בזק אז אולי זה לא מייצג)
האשפוז היה מושלם- חדר פרטי ויחס מדהים

משיבא לא התרשמתי במיוחד יותר מהדסה בשביל שיהיה שווה לנסוע לשם

• הוסף לסימניות
הר הצופים מעולה מבחינה מקצועית ומבחינת יחס

• הוסף לסימניות
אני אישית בחרתי בהדסה עין כרם בגלל המקצועיות והגישה הפחות התערבותית והמחלקה החדשה של ביות מלא (היה לי חשוב חדר פרטי)
יש שם חדרים פרטיים בביות מלא? זה חדש ממש?

• הוסף לסימניות
אין לי כח ללכת לסיור
לדעתי אין מה לראות מראים לך את כל הטוב והיפה....
זה ממש לא נכון.
אפשר לראות איך החדרים נראים, להבין מה הגישה של הבי"ח, את האבזור הרפואי שיש בחדרי לידה ועוד.
מבחינתי הסיור היה ההתרשמות הכי טובה, הרבה יותר מכל ההמלצות /דיס המלצות של חברות וכו'.

• הוסף לסימניות
מלידה מהחודש האחרון, בהדסה הר הצופים.
שירות מדהים של הצוות גם בחדר לידה וגם במחלקה.
מחלקת ביות מלא- חדשה ונעימה. אחיות מדהימות, ויחס מצוין. ממליצה.

נ.ב.
הם הורידו את ההחזר לקורס הכנה ללידה מ-500, ל-450 ש"ח

• הוסף לסימניות
יש שם חדרים פרטיים בביות מלא? זה חדש ממש?
כן במחלקה ד' בבניין דוידסון. קיים לפחות שנה וחצי , אולי יותר. נראה לי יש שישה חדרים פרטיים והשאר זוגיים, רוב היולדות אפילו לא מודעות לזה.

אני אישית הצבתי את זה כתנאי- אם לא אשפוז בחדר פרטי אז חתימה ושחרור מיידי הביתה (מבחינתי לא היה אופציה להישאר בחדר זוגי, מכל מיני סיבות). תכלס זה עבד לי. זה חדר מרווח ומשופץ ממש כמו בית מלון, מיטה לבעל, אמבטיה פרטית וכו'. זה חדרים ששימשו לבידוד אז יש גם מן חדרון נוסף בכניסה- בקיצור תנאים מאוד מפנקים.

• הוסף לסימניות
כן במחלקה ד' בבניין דוידסון. קיים לפחות שנה וחצי , אולי יותר. נראה לי יש שישה חדרים פרטיים והשאר זוגיים, רוב היולדות אפילו לא מודעות לזה.
טוב לדעת...

• הוסף לסימניות

אני אישית הצבתי את זה כתנאי- אם לא אשפוז בחדר פרטי אז חתימה ושחרור מיידי הביתה (מבחינתי לא היה אופציה להישאר בחדר זוגי, מכל מיני סיבות). תכלס זה עבד לי. זה חדר מרווח ומשופץ ממש כמו בית מלון, מיטה לבעל, אמבטיה פרטית וכו'. זה חדרים ששימשו לבידוד אז יש גם מן חדרון נוסף בכניסה- בקיצור תנאים מאוד מפנקים.
וואו, לא ידעתי!
מניסיון לפני שנה וחצי הייתי בביות מלא בחדר זוגי, ולא היה לי מושג שיש אפשרות אחרת. וזה ממש ממש הפריע לי. תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
בש"צ ובהדסה
לילה בבית החלמה מלידה 8
בש"צ מונית למגיעות מהערים: בית שמש, ביתר עילית ומודיעין עילית
החזר על קורס הכנה (אני חושבת שגם בהדסה)

ש"צ אין להם היום מלונית- זה נהפך למחלקה ד'1
(אלא אם כן החזירו את זה אחרי מלחמה עם כלביא למלונית?)
היי מאמימוש, רציתי לברר אצלך, אני לפני לידה שמינית ואין לי ביטוח בקופ"ח יש לי איך לקבל בית החלמה איכשהו? או שאין לי למה לצפות?

• הוסף לסימניות
היי מאמימוש, רציתי לברר אצלך, אני לפני לידה שמינית ואין לי ביטו ח בקופ"ח יש לי איך לקבל בית החלמה איכשהו? או שאין לי למה לצפות?
תוכלי לקבל מהדסה/ שע"צ לילה אחד
אם את בעניין של לניאדו
יכולה לדבר איתם, יש מצב ליותר...

• הוסף לסימניות
היי מאמימוש, רציתי לברר אצלך, אני לפני לידה שמינית ואין לי ביטוח בקופ"ח יש לי איך לקבל בית החלמה איכשהו? או שאין לי למה לצפות?
יש לך אולי ביטוח פרטי?

• הוסף לסימניות
בשערי צדק המצב מחפיר ביותר יש מצבים בהם אין חדרי לידה פנויים!!!!
תלוי בעומס...
יכול להיות מצב כזה בכל ביה"ח...
ברוב המקרים, זאת לא המציאות...
(אם כי זה לא עוזר לך במקרה שהמציאות הזו היתה אצלך- גם אם זה אחד ל...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ילדתי בעין כרם וביקשתי מחלקה ד' ואמרו שאין מקום...
לא תמיד אפשרי,
לא יודעת אם כדאי להסתמך על זה
זה לא סותר שהייתי מאד מרוצה!
אני גם בקשתי מאד מחלקה ד' וכבר כמעט אשרו לי אבל אז התינוק היה צריך השגחה
ותמיכה נשימתית ובמחלקה ד' אין תינוקיה- מה שיש שם זה כח עזר או מטפלות, אין אחיות מוסמכות. אז אמרו לי שאין ברירה ושבצו במחלקה א'.
הם גם הסבירו שבעצם כולן רוצות את המחלקה החדשה ולכן זה נעשה בצורה רנדומלית
אם מישהי מאד לוחצת מנסים קצת להזיז עניינים אבל ממש לא תמיד מצליחים.
היה איתנו תינוק במחלקת ילודים א' שאמא שלו היתה במחלקה ד' והוא היה בהשגחה בא' כי היא לא ויתרה על המחלקה החדשה.
רק תבינו שההליכה מד' לא' זה כמה דקות!!! כותבת את זה מנסיון מר,
כי את התינוק שלי העבירו בשלב מסוים למחלקה שהיתה בקומת המרתף בבניין דודסון, ליד חדרי הניתוח, בגלל המלחמה וזה פשוט הליכה נוראית אחרי לידה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת