דרוש מידע הטבות לדרומיים-מלחמת חרבות ברזל

• הוסף לסימניות
משפחה מאופקים שברחה בחמישי וחוזרת מחר @יהלומים
יש לה דרך לקבל גם תעסוקה לילדים?
דחוףףףף 6 ילדים הגדול בן 7
בדירה צפופה:(
אשמח לכל מידע בנידון
יש לנו קצת תעסוקה לחלק להם באופקים.
או שיפנו לצדקות שמשון וישאלו אם נשאר.

• הוסף לסימניות
איזה כיף לראות את זה אצלכם!
באמת עבדנו על זה מאוד אינטנסיבי!
מוכרחה לשתף. באמת חשבתי למי צריך לומר תודה.
אנחנו גרים באופקים, וביום חמישי בלילה- שישי עברתי רגעים לא קלים. כל המכרים שלנו אמרו לי שאני חייבת להתאוורר ולצאת מאופקים קצת, אבל זה לא התאפשר במציאות. וחשבתי איך אני יוצאת מזה ומכניסה שבת בשמחה וברוגע עם 5 ילדות מתוקות שלא נותנות לי שניה מנוחה.
עשיתי מה שעשיתי והצלחתי איכשהו להניע את הבית לקראת שבת, ואז הגיעה ההודעה על החלוקה של המשחקים. כל כך שימח אותי שיהיה משהו שישמח את הילדות שנשארו פה כמעט לבד. המון חברות שלהן עזבו את העיר. זה פשוט עשה לנו את השבת.
המסר שרציתי להעביר הוא שתדעו כמה ששימחתם בדברים האלו הרבה יותר מהשווי הכספי שלהם (שהוא גם המון להערכתי). אני חושבת שאם היו מביאים לי 500 ש"ח לקנות מה שאני רוצה, זה לא היה משמח כמו הערכה הזאת שהגיעה לקראת שבת ברגע הכי הכי נכון!!!
תודה ושוב תודה. מה שאמרתי כאן זה מעט, אין לי אפשרות להביע במילים את ההערכה הרבה שאני רוכשת לכל השותפים לדבר. אשריכם ישראל!!!

• הוסף לסימניות
אנחנו גרים באופקים, וביום חמישי בלילה- שישי עברתי רגעים לא קלים. כל המכרים שלנו אמרו לי שאני חייבת להתאוורר ולצאת מאופקים קצת, אבל זה לא התאפשר במציאות. וחשבתי איך אני יוצאת מזה ומכניסה שבת בשמחה וברוגע עם 5 ילדות מתוקות שלא נותנות לי שניה מנוחה.
עשיתי מה שעשיתי והצלחתי איכשהו להניע את הבית לקראת שבת, ואז הגיעה ההודעה על החלוקה של המשחקים. כל כך שימח אותי שיהיה משהו שישמח את הילדות שנשארו פה כמעט לבד. המון חברות שלהן עזבו את העיר. זה פשוט עשה לנו את השבת.
המסר שרציתי להעביר הוא שתדעו כמה ששימחתם בדברים האלו הרבה יותר מהשווי הכספי שלהם (שהוא גם המון להערכתי). אני חושבת שאם היו מביאים לי 500 ש"ח לקנות מה שאני רוצה, זה לא היה משמח כמו הערכה הזאת שהגיעה לקראת שבת ברגע הכי הכי נכון!!!
תודה ושוב תודה. מה שאמרתי כאן זה מעט, אין לי אפשרות להביע במילים את ההערכה הרבה שאני רוכשת לכל השותפים לדבר. אשריכם ישראל!!!
אשמח לצטט אותך באשכול לבקשת תרומות למשחקים
רק באישור כמובן

• הוסף לסימניות
לי זה הראה פתאום שיש המון אנשים באופקים....

• הוסף לסימניות
תודה רבה
כאן

• הוסף לסימניות
יש לנו קצת תעסוקה לחלק להם באופקים.
איך יוצרים איתכם קשר???
הלואי.....
32.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לכל המעוניינים, יש את הקו של "לשכת התעסוקה לילדים" עם סיפורים מאד יפים שפתוחים בחינם בגלל המצב.
המספר 02-3137171 (שלוחה 8)
רק תכינו מספיק מטענים או בטריות רזרביות בבית- כי הילדים יגמרו לכם כל הזמן את הבטריה...

• הוסף לסימניות
אומרים שם שמי שלא מקבל את ההודעה בדקות הקרובות ייצור קשר עם הקופה המקומית
מי שיש לו את המספר שיביא כאן
אשתדל לברר
עוד משהו: ביקשו לציין כי החלוקה רק לשוהים כעת בנתיבות בלבד אין לקחת עבור אחרים בשופו"א

• הוסף לסימניות
תודה
אומרים שם שמי שלא מקבל את ההודעה בדקות הקרובות ייצור קשר עם הקופה המקומית
מי שיש לו את המספר שיביא כאן
אשתדל לברר
עוד משהו: ביקשו לציין כי החלוקה רק לשוהים כעת בנתיבות בלבד אין לקחת עבור אחרים בשופו"א
אמרו איפה?

• הוסף לסימניות
נראה לי שבבזאר שטראוס יש הנחה
הייתי שם ביום שישי והייתה מישהי מאשקלון היא הייתה צריכה להראות את ת.ז

• הוסף לסימניות
מישהו קיבל 1,000 שקל מ-FOX?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה