הטבות לחברי אירגון המורים》》》

למה להטעות את הציבור?
עשרות הצעות ברחבי הארץ במלונות מהדרין ???
לצערי,
זה כל מה שיש, וגם אזל המלאי. אולי רק בקסיה נשאר.
ממש אין מבחר, ואגב, זה אזל מזמן. בניר עציון כבר לפני חודשיים - לא היו חדרים במלאי.
צפה בקובץ המצורף 1981053
לא היתה כאן שום כונה להטעות !1 חבל לחשוד בכשרים ......
אצלינו הצוות נרשם לאירגון כבר לפני 30 שנה ןממש לא מודע להטבות ורק משלם לאירגון בלי להנות מכלום וחושבת שיש עוד שלא מודעות דרך אגב בדקת תאריכים גם בחודש הבא?

חלילה, לא כתבתי בתור חשד, רק כדאי לבדוק את הנתונים מראש. לפי שכותבים.
אני חברה בארגון מעל 20 שנה.... ועוקבת כל הזמן אחרי ההטבות
יכולה לומר לך שאפשר לספור על האצבעות - הטבות מותאמות לציבור החרדי.
בכל אופן, זה לא בדיקה לפי תאריכים - זה בדיקה לפי מלון - כמו שראית בצילום מסך שהעליתי,
למלונות מהדרין - יש מס' מלונות בירושלים ועוד מעט בצפון, וגם הם - היו מוגבלים מאוד ומאוד מהר אזל המלאי.

וגם עכשיו, אחרי שכמעט 1000 מורות חתמו בעצומה - לא זז כלום, הודיעו בצורה לקונית שיש מלונות מהדרין - ובעצם זה מה שהיה תמיד - כמעט בלי היצע ובלי הרבה מקומות ואמרו שישתדלו להנפיק שוברים לרשתות רלוונטיות. לא משהו.
מאוד לא מותאמים לנו.

בכל אופן, זה לא בדיקה לפי תאריכים - זה בדיקה לפי מלון - כמו שראית בצילום מסך שהעליתי,
למלונות מהדרין - יש מס' מלונות בירושלים ועוד מעט בצפון, וגם הם - היו מוגבלים מאוד ומאוד מהר אזל המלאי.

וגם עכשיו, אחרי שכמעט 1000 מורות חתמו בעצומה - לא זז כלום, הודיעו בצורה לקונית שיש מלונות מהדרין - ובעצם זה מה שהיה תמיד - כמעט בלי היצע ובלי הרבה מקומות ואמרו שישתדלו להנפיק שוברים לרשתות רלוונטיות. לא משהו.
מאוד לא מותאמים לנו.
יש באתר איזה בעיה אם נכנסים ישר למלונות המהדרין באמת אזל המלאי מהכל
לכן צריך להיכנס קודם למבצעי קיץ יולי אוגוסט ואז למלונות המהדרין ותגלו שרוב התאריכים פנויים
לדוגמא צילמתי כמה
Screenshot_20250605-162023.jpg
Screenshot_20250605-162110.jpg
Screenshot_20250605-161928.jpg
Screenshot_20250605-161846.jpg
Screenshot_20250605-161818.jpg
Screenshot_20250605-153114.jpg
Screenshot_20250605-153033.jpg

שימו לב לתאריכים- תשעת הימים...

יש בכל תמוז והיה גם בבין הזמנים-לא יודעת מה נשאר
הקטע שמי שלא נכנס דרך הריבוע הקטן של מבצעי קיץ לא רואה בכלל את התאריכים...

יש בכל תמוז והיה גם בבין הזמנים-לא יודעת מה נשאר
הקטע שמי שלא נכנס דרך הריבוע הקטן של מבצעי קיץ לא רואה בכלל את התאריכים...
הוא לא קטן בכלל
זה הריבוע הראשון הגדול ביותר בעמוד אי אפשר לפספס אותו
1749153028450.png

מאוד לא מותאמים לנו.
אני בארגון לפחות כבר 28 שנים בנתיים נהנת בעיקר מתמורה פלוס ממתנת יומולדת והייתי עם בעלי 4 פעמים בנופש אני דיברתי אישית עם מזכיר הסניף באיזור שלנו לאור העובדה שהם מארגנים מסיבות סוף שנה וכו' רק לחילונים והוא אמר שהם ניסו בעבר כמה פעמים לארגן אטרקציות לחרדים ולא הייתה הענות מספקת

מישהי/ו יכולים לכתוב בבקשה אילו דברים מעניינים יש בארגון המורים שמותאמים לציבור שלנו?

בעבר היה חפץ חיים... ואין עכשיו
כבר שנתיים נחשונים רק ברביעי-בנות- ושישי- בנים

יש עוד דברים לעניין שנהנתם?
נשמח לשיתוף

מישהו מעוניין לקנות לילה במלון רמדה נתניה מחר יום חמישי 12-13/6???
במחיר בדיחה....

אני בארגון לפחות כבר 28 שנים בנתיים נהנת בעיקר מתמורה פלוס ממתנת יומולדת והייתי עם בעלי 4 פעמים בנופש אני דיברתי אישית עם מזכיר הסניף באיזור שלנו לאור העובדה שהם מארגנים מסיבות סוף שנה וכו' רק לחילונים והוא אמר שהם ניסו בעבר כמה פעמים לארגן אטרקציות לחרדים ולא הייתה הענות מספקת
4 פעמים בנופש מתוך 28 שנים זה ממש כלום.
באמת מאוד קשה למצוא בתי מלון כשרים ובתאריכים מתאימים.
אני חברה מעל 20 שנה (משהו כמו 25 שנים) ופעם אחת בלבד הצלחתי לצאת לנופש בכינר שהיה שווה ומשתלם - בשבת הגדול. אבל שוב, קשה מאוד למצוא גם מקום וגם תאריך הולם.
גם כרטיס תמורה פלוס - לא ממש שווה. כשמגיעים לקנות במבצעים - זה בלי הכרטיס. כשאת קונה בתמורה פלוס - זה בלי מועדון. חוץ מזה שמדובר בחנויות שלא הכי מותאמות למגזר החרדי (ביגוד לנשים ונערות) כשאני מקבלת בסט שי - אני גומרת אותו ברגע. תמורה פלוס - ממש לא.

• תודה
Reactions: 229
אני חברה מעל 20 שנה (משהו כמו 25 שנים) ופעם אחת בלבד הצלחתי לצאת לנופש בכינר שהיה שווה ומשתלם - בשבת הגדול. אבל שוב, קשה מאוד למצוא גם מקום וגם תאריך הולם.
גם כרטיס תמורה פלוס - לא ממש שווה. כשמגיעים לקנות במבצעים - זה בלי הכרטיס. כשאת קונה בתמורה פלוס - זה בלי מועדון. חוץ מזה שמדובר בחנויות שלא הכי מותאמות למגזר החרדי (ביגוד לנשים ונערות) כשאני מקבלת בסט שי - אני גומרת אותו ברגע. תמורה פלוס - ממש לא.
תלוי איך משתמשים בכרטיס
את השי של תמורה פלוס בחגים אנחנו מסיימים אחרי כמה ימים אם לא יום אחד על מכשירי חשמל כלי מטבח מצעים הנעלה לא חסר איפה לממש את זה
נכון שחסרות חנויות שמתאימות לציבור החרדי אז אולי למי שגר בב"ב אין הרבה איפה לממש את זה אבל בערים אחרות יש בשפע
אנחנו גם מטעינים אותו ומשתמשים ברשתות מזון מסעדות וחנויות בגדים ואפילו מכשירי חשמל ב 30% הנחה שווה ביותר

מישהי/ו יכולים לכתוב בבקשה אילו דברים מעניינים יש בארגון המורים שמותאמים לציבור שלנו?

בעבר היה חפץ חיים... ואין עכשיו
כבר שנתיים נחשונים רק ברביעי-בנות- ושישי- בנים

יש עוד דברים לעניין שנהנתם?
נשמח לשיתוף
שנה שעברה היה גם חפץ חיים
מאמינה שאפשר לשאול אותם אם אמור להיות גם השנה

משהי השתמשה בביטוח בריאות שלהם- עתיד בריא
נראה שיש הרבה אופציות
השאלה אם זה מעשי...

דבר ראשון תודה על הפעילות שלך,
בזכותכן שלחתי תז ואני מקווה עכשיו שאוכל לקנות יותר כרטיסים מכל אטרקציה

דבר שני, מסכימה עם רוב מה שאת כותבת. אבל לגבי התמורה פלוס-זה אחד הכרטיסים השווים!
עובד עם כמעט כל המבצעים (נעמן לא נתנו במבצעי סייל של מעל 70%) ורק לא עם מועדון.
מצד שני זה מייתר לי את כל המועדונים כי 30% הנחה זה יותר ממה שכל מועדון נותן.

משתמשת לעיתים גם בגרג עם ההנחה המשמעותית וברוב רשתות האופנה. הייתי שמחה אם היה עובד גם ברשתות חרדיות אבל בהנחה של 30% קשה לי להאמין שיהיה שת"פ. (למרות שגיפתא כן מוכרים בהייטקזון ב15% אז אולי יש סיכוי).

צריך ללמוד איך לנצל את זה ברמה המיטבית והשיתופים פה מאוד מועילים בכך

משהו יודע מה קורה עם המלונות במלחמה? הזמנתי לחמישי שישי בנתניה לא רואה את עצמי יוצאת למלון בכזה מצב אפשר לבטל או לדחות?

הם טוענים שיש להם סוכנות ביטוח מוזלת
כל פעם שביררתי על ביטוח רכב הם לא היו הכי זולים.
יש תחום שהם כן זולים?

משהו יודע מה קורה עם המלונות במלחמה? הזמנתי לחמישי שישי בנתניה לא רואה את עצמי יוצאת למלון בכזה מצב אפשר לבטל או לדחות?
הודיעו שניתן לבטל ללא תשלום דמי ביטול

כדאי להתקשר אליהם ולשאול את המדיניות... יכול להיות שכבר לא תהיה התלבטות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה