הטבות לחברי אירגון המורים》》》

עוד הטבה- לא לציבור החרד (לא לטלפונים כשרים)
מתי יתחשבו בנו?!

לקוחות תמורה, מצטרפים לנייד ומקבלים גיפט קארד בשווי 50 ₪. פרסומת​

הזכאות למתנת יומולדת פגה בסוף השנה הלועזית.
מי שנולד בסוף השנה - צריך להזדרז לנצל

• תודה
Reactions: 229
הזכאות למתנת יומולדת פגה בסוף השנה הלועזית.
מי שנולד בסוף השנה - צריך להזדרז לנצל
אני הלכתי לממש את זה אחרי שנה , לקחתי בחשבון שיתכן שלא יהיה בתוקף,
ונתנו לי.
בלי התחייבות כמובן- אולי לא בכל מקום יכבדו אחרי התאריך כי הם כותבים שזה עד ה12.12 של אותה שנה
אבל בפועל , בחרתי מתנה בפוד-אפל ולא הסתכלו על התאריך בכלל

אני הלכתי לממש את זה אחרי שנה , לקחתי בחשבון שיתכן שלא יהיה בתוקף,
ונתנו לי.
בלי התחייבות כמובן- אולי לא בכל מקום יכבדו אחרי התאריך כי הם כותבים שזה עד ה12.12 של אותה שנה
אבל בפועל , בחרתי מתנה בפוד-אפל ולא הסתכלו על התאריך בכלל
אצלי האפשרות לבחור נחסמה
את בחרת לפני התאריך האחרון ומימשת אחרי?

יש מתנה בחינם ויש הטבה של שוברים-מוצר במחיר מוזל, האם יש הבדל בינהם או שניתן לבחור מהכל רק דבר אחד?

לגבי מתנת יום הולדת
יש לכן המלצה על מוצר מסוים ששווה לבחור מבניהם?

לא רואה שולחן וכיסאות רק -4 כסאות מתקפלים
1760525451320.png

אשמח להמלצה על צימר שווה- מתוך מאגר הטבות לצימרים של ארגון המורים

לא יודעת מה קורה כרגע עם ארגון המורים.
כן יודעת מה קורה במועדונים אחרים שאפשר לנסות לבקש.
בכרטיס אשמורת של הסתדרות המורים הוסיפו יכולת טעינה בהנחה גם לרשתות כמו פפאיה.
שזה מאד שימושי לקנות נעל בתחילת עונה ב30% הנחה.
ומועדונים אחרים כמו מועדון שלך פיס living+ הוסיפו גם רכישת כרטיס גיפטא בהנחה שזה מאד משתלם.
זהו כרטיס שאני מאד אוהבת לקנות תמיד כמתנות משמש לרשתות חרדיות ושימושיות.
אם יש דרך לפנות אליהם ולהציג להם נתונים אולי יאותו גם להכניס זאת לארגון המורים.
בסוף מאמינה שזה יותר מגיע על רקע של חוסר הבנה ולא בכוונה.

מישהי ניסתה לממש סל לידה על נופש בהנחה של ארגון המורים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה