הטבות לחברי אירגון המורים》》》

הצטרפתי לארגון המורים קיבלתי כרטיס אשראי אך את הכרטיס ניטען לא קיבלתי מישהו יודע למה?
איך אני מקבלת

שימו לב לנופש זוגי במלון שערי ירושלים במחיר מצחיקים (70 עד 150 שח). אמנם כלול הצגה, אבל אני משערת שלא יבדקו נוכחות בהצגה.
Screenshot_20240130-155225.jpg

נערך לאחרונה ב:
הסתכלתי חצי שעה אחרי שקבלתי את ההודעה מארגון המורים וכבר כמעט הכל אזל מהמלאי......

מישהי הצליחה להזמין עכשיו?
זה מביא אותי לדף עם הכיתוב
מורה יקר, המערכת מעדכנת מוצרים ומבצעים חדשים. אנא חזור מאוחר יותר.

מישהי הצליחה להזמין עכשיו?
זה מביא אותי לדף עם הכיתוב
מורה יקר, המערכת מעדכנת מוצרים ומבצעים חדשים. אנא חזור מאוחר יותר.
יש רק בדף של התאריכים שכתבתי פה
כמעט הכל אזל המלאי.

רק ל28-29/3 נותן להזמין ב135 שח (לתמורה)

יש בשערי ירושלים,

נראה לי שהארוחה במלון.
מישהו יודע איך האוכל שם?
יש רק ארוחת בוקר
כתוב ארוחות בבנייני האומה, בזאפה ו תיאטרון ירושלים.
בנייני האומה אולי אולי כשר, לא ברור מה זה אומר.
זאפה ו תיאטרון כנראה שלא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה